RockStation

"...a legjobban az fáj, hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk hogy segítsük, mégsem tudtuk megmenteni" - A Sinsaenum is elbúcsúzott Joey Jordisontól

2021. augusztus 06. - theshattered

joey_jordison.jpgA múlt héten elhunyt Joey Jordison egyike volt a metalzene legismertebb alakjainak, ha még nem is mindenki kedvelte az általa játszott zenét, biztosan felismerte akár maszkkal, vagy anélkül. Az apró termetű ritmusmágus legutolsó zenekara az igazi nemzetközi all-star Sinsaenum volt, akikkel két nagylemezt és három EP-t pakolt le az asztalra. Kicsit megkésve, de ők is lerótták a tiszteletüket Jordison előtt, a csapattagok egy érzésekkel teli bejegyzésben búcsúztak el a volt kollégájuktól.

"Mélységesen elszomorít a barátunk és testvérünk, Joey Jordison elvesztése. Egyike volt a stílus legnagyobb hatást gyakorolt dobosainak, teljesen újraírta a metal dobolás mikéntjét, igazi megtiszteltetés volt, még ha csak egy kis részét is, de sikerült együtt átélni vele. Olyasvalamit tett le az asztalra, amit semmilyen más zenész nem tud, a szeretete és elköteleződése páratlan volt ebben a megfáradt zenészekkel teli világban.

Számunkra Joey családtag volt és mint minden családban, mi is vitatkoztunk, sírtunk, de főleg nevettünk, mélységesen törődtünk a másikkal. A róla kialakult kép egy komoly, gonosz kinézetű embert mutat, pedig neki volt a legnagyobb szíve, szerencsések voltunk, hogy láthattuk a kedvesebb oldalát is. Joeynak is megvoltak a démonjai és a legjobban az fáj, hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk hogy segítsük, mégsem tudtuk megmenteni. Sosem érezte úgy, hogy jobb lenne bárki másnál, végig ilyen maradt, miközben mindenkit és mindent a maga igényei elé állított.

Részvétünket küldjük Amandának, a családjának és az igaz barátainak, akik odafigyeltek rá. Köszönjük minden rajongónak és barátunknak, aki felvették velünk a kapcsolatot a gyász ideje alatt.

Mindent átgondolva a továbblépés elsőre nehéz lesz, főleg, hogy már megkezdtük az új lemez megírását, de kitartunk és tiszteletben tartjuk az örökségét mindenben, amit a jövőben teszünk. Ezt a lemezt az ő emlékének ajánljuk, mivel Joey is ezt szerette volna.

Üvöltés és ördögszarvak, ahogy Joey mondaná. Hiányozni fogsz, Jsaenum, örökké szeretni fogunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3416650292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum