RockStation

The Hellfreaks - szerződés a Napalm Recordsszal, itt egy új dal!

2021. augusztus 18. - rockstation
hellfreaks.png
Újabb magyar zenekar került nemzetközi kiadóhoz. A legfrissebb büszkeségünk a The Hellfreaks lett, akiket a Napalm Records szerződtetett le a sajátjai közé. A csapat már javában dolgozik az ottani bemutatkozó anyagán, de hogy addig se maradjunk jóság nélkül, egy dalt, az Old Tomorrows-t kiadták ízelítőnek.

Napalm szerződés: 
„Nagyon büszkék és izgatottak vagyunk, hogy végre megoszthatjuk veletek zenekari pályafutásunk egyik legnagyobb hírét - Szerződést kötöttünk a Napalm Records-al, napjaink egyik legnagyobb és legjelentőségteljesebb metal kiadójával. Az elmúlt évtized hullámvölgyeit követően, a járvány igencsak keményen érintett minket, hiszen az előző lemezünk különös érzékkel időzítve az európai lezárások előtt egy héttel jelent meg. Ki gondolta volna, hogy ez mégis ilyen happy end-el végződhet? Persze ez nem a vég, hanem egy új korszak kezdete! Hálásak vagyunk a belénk fektetett bizalmukért, el sem tudnánk képzelni jobb partnert a közös munkához.”

Old Tomorrows megjelenés
„Az Old Tomorrows első ötletfoszlánya a God On The Run című lemezünk készítése közben kezdett formát ölteni. Akkor úgy éreztük, hogy ennek a dalnak még nem jött el az ideje és ezt a szelencét még nem kéne kinyitnunk.
A Napalm szerződéssel a tarsolyunkban viszont most már semmi kétség: az “Old Tomorrows”-al szeretnénk ünnepelni az új együttműködésünket és köszönteni titeket az új korszakunkban!

Ez a dal messze nem egy öncélú promóciós eszköz, hanem mondandója is van.A legtöbben úgy növünk fel, hogy belénk nevelik a feltétel nélküli tiszteletet az idősebbek iránt. Szép gondolat és egy ideális világban talán így is kéne lennie. Sajnos nem így van. A világ iszonyatosan felgyorsult és a generációk közötti szakadék egyre csak nő. Míg az öregebbek várják a tiszteletet, addig a fiatalabb generációk semmibe véve érzik magukat, hisz világnézetükben nem lehetőséget, inkább fertőt látnak a korábban születettek . A minket megkülönböztető dolgokra mutogatunk, miközben a tiszteletlenség pontosan ugyanabból fakad: más környezetben, más korban nőttünk fel, így másképp gondolkodunk. Nem létezik EGY helyes út. Itt az ideje elfogadni, hogy születési dátumunknál fogva nem vagyunk jobbak másoknál, de jobbá válhatunk, ha megnyílunk mások felé. Többek lehetnénk, ha tanulnánk mások által átélt dolgokból és komolyan vennék a jövőt jelentő generáció gondolatait és igényeit.

“Young mistakers, old days chasers, let’s become generation breakers!”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8816662574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum