RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol33.

2021. augusztus 22. - sunthatneversets

exodus_2021.jpg

Eheti dalmegosztásunkban heavy- és thrash metal legendák, változó metalcore, gyomorszagú death metal és szarszivattyú. /Fotó: Exodus/

EVERY TIME I DIE - Post Boredom

Kilencedik stúdióalbumával jelentkezik október 22-én az Every Time Die. Az Epitaph-nal megjelenő lemez címe Radical lett, és most meghallgatható róla az első dal Post-Boredom címmel. 


CREEPING DEATH - The Edge of Existence

The Edge of Existence címmel új EP-vel jelentkezik a texasi láncfűrészes gyilkos death matal brigád, a Creeping Death. Erről itt a gyomorszagú címadó nóta.


EXODUS - The Beatings Will Continue (Until Morale Improves)

Ha minden jól megy októberben hosszú idő után új Exodus-lemeznek örülhetnek a thrasherek. A Persona Non Grata címet kapott alkotás eredetileg már nyáron érkezett volna, de dobosuk Tom Hunting rákos megbetegedése miatt csúsztatták a megjelenést. A feszült várakozást enyhítendő The Beatings Will Continue (Until Morale Improves) címmel itt egy új dal a Gary Holt vezette a bandától. 


IRON MAIDEN - Stratego

Senjutsu címmel szeptember 3-án jelenik meg a heavy matal-legenda Iron Maiden új stúdióalbuma. A lemezről a The Writing On The Wall című tétel lett eddig csak nyilvános. Csütörtök este azonban befutott róla a második új dal is, amely a Stratego címet viseli és fentebb meg is hallgatható. 


GUTALAX - Backdoor Boys feat. Julien Truchan

Újra beindul a szarszivattyú, alig egy héttel az előző nóta után bedobta a második új dalát a Gutalax. A Backdoor Boys érdekessége, hogy a Benighted széphangú pacsirtája, Julien Truchan morgolódik benne pár sort, csak hogy teljes legyen a kakiélmény. A nagylemez a Shitpendables egyelőre még nem tudni mikor fog megjelenni. De jön! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2916666294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum