RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol34.

2021. augusztus 29. - sunthatneversets

black-label-society.jpg

A zenegépben a héten projektzenekarok, svéd durvulat, metalos bugivonat és megható alkalomból szép emlékek. /Fotó: Black Label Society/

ORBIT CULTURE - Carvings

A tavalyi, igencsak erősre sikerült Nija után egy EP-vel igyekszik fenntartani maga körül a figyelmet az Orbit Culture. A svédek a Shamanról már a második előzetest emelik ki, a friss klipes dal a Carvings. A teljes, ötdalos csomag szeptember 24-én jelenik meg. 


EMIGRATE - Freeze My Mind

Negyedik lemezének promócióját kezdte meg a héten a Richard Z. Kruspe-vezette Emigrate. A Rammstein gitárosa által fémjelzett csapat kiadta új dalát is, ami a Freeze My Mind címet viseli. A lemez állítólag még az év vége előtt napvilágot lát.


AWS - Emlékszem

Bemutatta a korábban megígért dalát, az Emlékszemet az AWS. A Siklósi Örs emlékkoncertjére készülő zenekar (Facebook esemény ITT) a Road Movie projekthez készítette el annak idején a nótát, ez az egyike annak a három számnak, amit az év elején elhunyt frontemberük teljes egészében felénekelt.


BLACK LABEL SOCIETY - Set You Free

Elindul a bugivonat, beindította a november 26-án megjelenő új albumának, a Doom Crew Inc.-nek az első előzetes dalát a Black Label Society. Zakk Wylde-ék a Set You Free-hez egy jópofa, az ötvenes-hatvanas évek horrorfilmjeire emlékeztető klipet ácsoltak, szóval tessék nézni is, nem csak hallgatni! 


ME AND THAT MAN - Got Your Tongue feat. Chris Georgiadis

Bőven jut majd vendégekből a Nergal-vezette Me And That Man harmadik albumára, sőt egész szép sort szedett össze a Behemoth frontembereként ismertté vált lengyel. A New Man, New Songs, Same Shit, Vol.2. első előzetesében, a Got Your Tongue-ban például a Turbonegro énekese, Chris Georgiadis hallható, de ott lesz a korongon Abbath, Alissa White-Gluz, Devin Townsend, Gary Holt, vagy Randy Blythe is.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1916672226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum