RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol35.

2021. szeptember 05. - sunthatneversets

whitechapel_20211.jpg

Eheti dalmegosztásunkban színesedő deathcore, teátrális metal, partymetal, matekmetal és black/pagan itthonról.  /Fotó: Whitechapel - Alex Morgan/

BORNHOLM - I Am War God

November 5-én jelenik meg a Bornholm új albuma, az Apotheosis. A zenekar az első dalhoz, az I Am War Godhoz egy igen minőségi klipet társított, melynek képi anyagát Svédországban rögzítették.


WHITECHAPEL - Lost Boy

Elkészítette a 2019-es albumának, a The Valleynek az utódját a Whitechapel. A legutóbbi korongjával kicsit dallamosabb irányba fordult hatos az előzetesnek kiadott Lost Boy-ból sem hagyta ki a melodikusabb témákat, de azért hamar kiderül majd, hogy a gyilkos témákból is jut majd dögivel! A Kin megjelenési ideje a tervek szerint október 29.


AVATAR - Barren Cloth Mother

Going Hunting és Barren Cloth Mother címen két új dallal jelentkezett az Avatar. A svédek tavaly adták ki a Hunter Gatherer című, nagyon is remek nagylemezüket, így nem túl valószínű, hogy jön az utód, viszont a kiadóváltást csak illik megünnepelni valamivel, nem? Előbbihez rendes klip, utóbbihoz csak egy egyszerűbb animáció dukált, mi most mégis ezt mutatjuk meg nektek.


BOKASSA - Hereticules

Pénteken jelent meg a norvég heavy stoner trió, a Bokassa új lemeze Molotov Rocktail címmel. Erről egy igazi partyhimnusz a Hereticules lett az utolsó promós dal. Súly, dallamok, mi kell még!


ANIMALS AS LEADERS - Monomyth

Bemutatta a soron következő albumának az első előzetesét az Animals As Leaders. Az egyelőre még ismeretlen címen, ismeretlen dátumon megjelenő anyagról a Monomyth került ki, az agyzsibbasztó technikázás mellé egy egyszerű, de annál furább videó jár.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr716678794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum