RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol.36

2021. szeptember 12. - sunthatneversets

mastodon-promo-2021.jpg

A zenegépben a héten grunge legendák szólóban, death metal csapás és progresszív metal csodák. /Fotó: Mastodon, Clay Patrick McBride/

MASTODON - Pushing The Tides

Ahogy azt sejteni lehetett már a héten, új albummal rukkol elő a Mastodon. A Hushed And Grim címet kapott lemez október 29-én jelenik majd meg és már előzetes dal is van hozzá, Pushing The Tides címmel. 


HYPOCRISY - Chemical Whore

Nyolc év kihagyás után friss dalt adott ki a Peter Tagtren által vezetett Hypocrisy. A Chemical Whore a november 26-án érkező kvázi visszatérő lemez, a Worship felvezető kislemeznótája.


JERRY CANTRELL - Brighten

Megjelent Jerry Cantrell második szólólemezének második előzetese, a Brighten. A dal az Atone-t követi a sorban, de az október 29-i lemezmegjelenésig várhatóan még csak csurran-cseppen még valami. 


HIPPOTRAKTOR - Mover Of Skies

Mi lesz, ha összeöntöd a korai Mastodont és a Gojirát? Lehet közös nevezőként kijön a belga Hippotraktor neve. A progmetal csapat, akik a Crack The Skye korszakos Mastodont és a Gojira ízeit mixelik össze a muzsikájukban, a Mover Of Skies-zal igyekeznek felkelteni az érdeklődést - elég ígéretes módon.


EDDIE VEDDER - Long Way

Bemutatta a valamikor a közeljövőben megjelenő új szólóalbumának első előzetes dalát a Pearl Jam énekese, Eddie Vedder. A korong az Earthling név alatt lesz majd elérhető, a nóta a Long Way címre hallgat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9516685122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum