RockStation

Tekerős szólódalt villantott Marc Rizzo, állítása szerint már öt-hat éve ott kellett volna hagynia a Soulfly-t

2021. szeptember 21. - theshattered

0soulflay2018_23_eredmeny.jpgOktóberben jön Marc Rizzo új szólólemeze, a Living Shred Vol.1, melyről a Rotationt mutatta meg a Soulfly soraiból nemrég dobbantott gitáros. Rizzo a napokban még egyszer felhozta a Soulfly-ból való dobbantás okait is, bár ez valószínűleg mindenki számára nyilvánvaló volt, aki látta őket élőben az utóbbi időszakban.

rizzolivingshred.png

01 Victim In Shred
02 Downside Up
03 Rotation
04 Hear Nor There
05 Isosceles
06 Kilocycle Interval
07 Release The Kraken
08 Wrath Of Crom
09 Ascension
10 Skankin To The Shred
11 Riddle Of Steel

Marc Rizzo: "Hogy őszinte legyek, túl sokáig maradtam ott. Valószínűleg már... Olyan öt-hat éve ki akartam már lépni. Ez van akkor, ha a dolgok, legalábbis szerintem, elindulnak lefelé. Van néhány nyilvánvaló dolog, például ha megnéztek egy élő felvételt, látjátok, hogy ez egyáltalán nem nyavalygás - erről beszélnek a rajongók is. Bármilyen fórumot megnéztek, a rajongók ugyanarról a dologról beszélnek. Olyan öt-hat éve már ott kellett volna hagynom az egészet.

De rosszul éreztem magam, úgy éreztem, hogy mindenkinek tartozom a hűségemmel, senkit sem akartam cserben hagyni. Nyilvánvalóan én vittem a riffek nagy részét a koncerteken és a lemezeken is. De szerencsére minden úgy alakult, ahogy. A COVID sokmindenre kinyitotta a szemeimet és sokkal jobb helyen vagyok már."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7116695924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum