RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol38.

2021. szeptember 26. - sunthatneversets

creepingdeath-promo1.jpg

A zenegépben a héten core-ságok, vérhányós death metal, doom áztatta 70-es évek és szigorú boogie. /Fotó: Creeping Death/

VOLBEAT - Shotgun Blues

Szépen a karácsonyi piacra belőve, azaz december 3-án érkezik a Volbeat legújabb albuma, a Servant Of The Mind. Ez a korong már a nyolcadik lesz a zenekar neve alatt, a fizikai formátumra vágyók CD és dupla vinyl kiadásokat is beszerezhetnek majd.


CREEPING DEATH - Humanity Transcends

Ilyen zenekarnévvel sokan a Metallicára asszociálnának, de az arra tippelők nem is tévedhetnének nagyobbat. A texasi brigád ugyanis olyan mocsok, vérhányós, mégis húsos death metalt tol, hogy szinte kenyeret kell enni mellé, annyira tömény. A csapat október 8-án adja majd ki a legújabb EP-jét, a The Edge Of Existence-t, erről a frissen kiadott Humanity Transcends című csodával tudunk megörvendeztetni titeket.


GREEN LUNG - Graveyard Sun

Ahogy azt már korábban írtuk, október 22-én a Svart Records gondozásában Black Harvest címmel érkezik az angol Green Lung új lemeze. A 70-es évek érzését, némi doommal vegyítő brigád, most egy új videóval jelentkezett, amely a Graveyard Sun című tételre készült el.


FIT FOR AN AUTOPSY - Far From Heaven

Január 14-én jön a Fit For An Autopsy új nagylemeze, az Oh What The Future Holds. A deathcore brigád tíz tételt sűrített rá a korongokra, melynek az enyhén Gojira ízű dalát, a Far From Heavent adták ki étvágycsökkentőnek. 


AS I LAY DYING - Roots Below

Még a 2019-es lemez, a Shaped By Fire dalaival egyidőben íródott, végül viszont az anyagról lemaradt dalt mutatott a nagyvilágnak az As I Lay Dying. Az immár Nick Hipa nélkül dolgozó zenekar megmaradt húrosai új sávokat írtak a korábban félrerakott témák mellé, így állt össze a Roots Below. A csapat várhatóan jövőre Budapestre is elhozza a húsz éves turnéját, melyen a Dying Fetus és az Emmure melegít majd be nekik, szóval érdemes gyúrni a kalandra!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1816699082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum