RockStation

Nevet változtatott a Jeremy Spencer-féle Psychosexual, kilenc lemezen dolgozik egyszerre az ördögmaszkos muzsikus

2021. szeptember 28. - theshattered

psychosexual_2021.jpgMióta kilépett a Five Finger Death Punch-ból, Jeremy Spencer rendesen igyekszik szem előtt tartani a zenekarát, igaz, magával a zene minőségével eddig nem igazán sikerült. Az eredetileg Psychosexual néven futó projekt addig kiadott dalait az év elején törölte, hogy aztán újakat adjon ki helyettük, most pedig a zenekar nevét is megváltoztatta: Psycho Synnerként kéretik keresni őket. A zenekar jelenleg nem kevesebb, mint kilenc (!!!) albumon dolgozik egyszerre, ebből az On Your Grave című dal került ki először.

Jeremy Spencer: "Azért választottam annak idején a Psychosexualt, mert a dalszövegek elsősorban szexközpontúak voltak. Amikor összehoztam egy újabb rockzenekart, megtartottam a nevet. A zene egyszercsak gitárközpontú lett, sokkal baljósabb irányt vett és egyre kevésbé szólt a szexről és a partizásról.

A Psycho Synner tökéletesen passzol a zenekar keményebb zenei profiljához és emiatt választottam a Grym Synner karakternevet is. A hamarosan, egyszerre megjelenő kilenc albumunk nem csak önmagában forradalmi, de tökéletesen bemutatja a zenekar változó zenei irányát is. Mindenkinek jut valami! És ezt a lehető legjobb értelemben értem. A hardcore rockerek és a heavy metal rajongók ugyanúgy megtalálják majd amit keresnek, hallani lehet majd, mivé váltunk idővel."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9616701512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum