RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol39.

2021. október 03. - sunthatneversets

mastodon_2021_1.PNG

Heti dalmegosztásunkban jó zenék és rossz zenék, valamint gyors zenék és lassú zenék. Mindez tág stílushatárokon belül. /Fotó: Mastodon, Clay McBride/

MASTODON - Teardrinker

Bemutatta a Hushed & Grim második előzetesét a Mastodon. A dupla lemez október 29-én lát majd napvilágot, a frissen kiadott tétel, ami a Pushing The Tides mellé állt be a sorba, a Teardrinker lett.  


LIMP BIZKIT - Dad Vibes

A mindenféle neten keringő, eltérő hangminőségű verziók után a Limp Bizkit hivatalosan is kiadta a Dad Vibes-t. Mondjuk a hivatalos kicsit karcos ilyen esetben, mert a brazil rajongói oldaluk YouTube csatornáján kijött videóra linkel a zenekar is, de ha nekik ez megfelel, akkor nekünk is bőven! 


GHOST - Hunter's Moon

Kiadta a legújabb szerzeményét a Tobias Forge-vezette Ghost. A hosszú dalszünetet megtörő Hunter's Moon a Halloween-széria legújabb részének, a Halloween Kills-nek a filmzenéjeként jött ki. Előre szólunk, aki nem kedvelte az előző lemez slágeresebb hangvételét, ezt a nótát sem fogja csípni! 


ARCHSPIRE - Drone Corpse Aviator

A hipertempós, emellett legalább annyira technikás death metalt toló Archspire nem kicsiben játszik! A november 18-án a tervek szerint Budapestre látogató büntető brigád, akik már szinte nevetségesen turbóban kenik, kiadták az október 29-én érkező anyaguk legújabb klipes dalát, a Drone Corpse Aviatort. A videóban és videótól szó szerint leolvad az arc és szétrobban az agy! 


CONVERGE - Blood Moon

Elkészült a Stephen Brodskyval, Chelsea Wolfe-fal és Ben Chisholmmal kibővült Converge új lemeze. Az anyag az öt évvel ezelőtti, a nevezett zenészekkel közös különleges műsorok után a Bloodmoon: I címet kapta a keresztségben és november 19-én jelenik majd meg. Az első ízelítő a középtempós, persze a veszett témákat sem mellőző kvázi címadó, a Blood Moon lett. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2716705972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum