RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol40.

2021. október 10. - sunthatneversets

veil_of_maya_2021_press.jpg

Eheti dalmegosztásunkban modern metal, progos metalcore, laza sleeze, feszült zajtenger és gyomorszagú death metal. /Fotó: Veil Of Maya/

BAD WOLVES - House Of Cards

Kiadta a második lemezelőzetes dalát a Bad Wolves. A már Daniel Laskiewicz-cel dolgozó ötös nagylemeze, a Dear Monsters október 29-én érkezik, addig itt a House Of Cards. 


VEIL OF MAYA - Outrun

Különálló kislemezdalként adta ki a legfrissebb szerzeményét a Veil Of Maya. A progos metalcore vonalon mozgó Outrun mellé egy koncertfelvételekből álló videót mellékeltek, aminek az anyagát a Dance Gavin Dance-szel közös turnéjukon rögzítették. 


GENOCIDE PACT - Perverse Dominion

A zenekar nevét viseli majd a washingtoni death metal horda a Genocide Pact új albuma, amely december 3-án jelenik meg. Erről máris itt a gyomorszagú, klippel kísért Perverse Dominion.


PORTRAYAL OF GUILT - …Where The Suffering Never Ends

…Where The Suffering Never Ends címen kiadta az új nagylemezének az első előzetesét a Portrayal Of Guilt. A trió egy elég komoly videót készített a Christfucker nagylemezen megjelenő dalhoz, ajánljuk közfogyasztásra!


MÅNESKIN - Mammamia

Az olasz banda nemrég meghirdetett turnéjára - így a budapesti koncertre is - órák alatt fogytak el a jegyek. Hoyg ennek örömére vagy sem, de Mammamia címmel új dallal lepte meg a rajongókat a zenekar.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr616714668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum