RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol43.

2021. október 31. - theshattered

volbeat_2021.jpgA heti lejátszóban ünneplő lengyel proggerek, táncos lábú boogie-mesterek, modern metalos közreműködés, nyakizomerősítő metalcore és egy kis minőségi tech-death.

RIVERSIDE - Story Of My Dream

Idén húsz éves a Riverside, amit két ünnepi kiadvánnyal ünnepelnek meg a lengyelek. A prog rock négyes Story Of My Dream című tétellel vezeti fel a csakis virtuális formában megjelenő válogatásokat, a nóta kimondottan egy, az ünnepi alkalomra készített szerzemény.

VOLBEAT - Becoming

Bedobta a december 3-án megjelenő albumának következő előzetesét a Volbeat. A dán/amerikai csapat Servant Of The Mind című lemezéről a a Becoming szökött ki, ehhez egy dalszöveges videó járt körítésnek.

UNDEROATH - Cycle (Feat. Ghostmane) 

Január 14-én érkezik az Underoath nagylemeze, a Voyeurist. A lemezről most a Ghostemane-nal közös Cycle került ki ízelítőnek, bővítve az idén kiadott "közreműködős" dalok egyébként sem rövid sorát.

CROWN THE EMPIRE - Dancing with the Dead

Erősen nyakmozgató számot adott ki a Crown The Empire. A metalcore vonalon mozgolódó gárda 2019-ben jelentkezett legutóbb nagylemezzel, a fentebb látható/hallható energiabomba, a Dancing With The Dead jó eséllyel már a következő anyagot vezeti fel.

ALLEGAEON - Into Embers

Ha már halasztódik az Európa-turné, igyekszik némi friss hússal csökkenteni az étvágyat az Allegaeon. A tech-death zenekar az Archspire és a Rivers Of Nihil társaságában veszi majd be Budapestet, viszont ez arrébb van még: jövő november 18-ra került át a táncest dátuma. Az Allegaeon ezen nótáját is tartalmazó nagylemez, a Damnum február 25-re várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2016740350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum