RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala, 2021/Vol44.

2021. november 07. - sunthatneversets

slipknot2021.jpg

Heti dalmegosztásunkban metal legendák, hardrock legendák, prog legendák és egy nagyon mérges zenekar. /Fotó: Slipknot/

SLIPKNOT - The Chapeltown Rag

Végre megérkezett a Slipknot új dala, a The Chapeltown Rag. A korábban már megígért (ment a promó rendesen), nemrég még külön, dalszilánkokat villantó weblapot is kapott nóta az alábbiakban található meg. Hogy az ezt a dalt is tartalmazó nagylemez mikortól lesz elérhető, azt egyelőre még jótékony homály fedi - várhatóan 2022 folyamán azért csak beesik. A dal producere Joe Barresi volt. Egyébként egész jó lett ez a szám, nem?


SCORPIONS - Peacemaker

Új dallal és hozzá egy videóval jelentkezett a germán rockveterán Scorpions. A frankó, szinte váratlanul ütős nóta a legendák február 25-én megjelenő albumán, a Rock Believeren lesz rajta, amit május 30-án Budapesten is bemutatnak majd.


BLACK LABEL SOCIETY - End Of Days

November 26-án Doom Crew Inc. címmel új albummal jelentkezik a Zakk Wylde vezette Black Label Society. Az albumról most kijött a második előzetes End Of Days címmel. Hozzá van egy videó is, amely a mostanában szokásos nagyon vicces kategória, így garantáltan feldobja mindenki napját. 


PORCUPINE TREE - Harridan

Végre megtörtént, bejelentette a következő nagylemezét a Porcupine Tree. A Steven Wilson szólómunkássága miatt egy évtizede pihenőpályára rakott zenekar a nagy promózás közepette már ébresztette a reményt, hogy lesz valami és ez bizony így is lesz: jövő június 24-én érkezik a Closure / Continuation, ami az első stúdiólemezük lesz a 2009-es The Incident óta. A jó hírt extrázza a Harridan, az első kislemezdal.


VENOM PRISON - Judges Of The Underworld

Kiadta a február 4-én érkező albumának, az Erebrosnak az első előzetes kislemezdalát a Venom Prison. A Judges Of The Underworld karcol mint mindig, a kisebb sztorit is felvonultató videó pedig pont annyira minőségi, mint amennyire az elvárható már ezen a szinten.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7816746524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2021.11.07. 13:46:03

Ettől az új Slipknot számtól nem vagyok elájulva.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum