RockStation

Fel nem használt Mastodon témák is lesznek Matt Pike és Brent Hinds zenekarában

2021. november 07. - theshattered

pikehinds.pngAz év vége felé leforgatja az első klipjét a Brent Hinds (Mastodon), Matt Pike (High On Fire, Sleep) és Alyssa Maucere-Pike (Lord Dying) által fémjelzett, egyelőre még ismeretlen nevű formáció. Ami biztos, hogy az anyagon a Mastodonnal fel nem használt ötletek is lesznek, erről Brent Hinds osztott meg pár gondolatot.

Brent Hinds: "Több olyan dalom is volt, amit úgy döntöttem, hogy nem rakunk fel az új Mastodon lemezre, mert én és Matt Pike csináltunk egy zenekart és albumot fogunk készíteni, egy csomó dolgot ezek közül arra használok majd fel. Bizonyos szempontból szándékosan tartottam vissza ezeket az ötleteket."

De hogy milyenek ezek az ötletek, egyelőre még nem tudni. A klipes dal jó eséllyel a jövő év elején debütál majd, ha nem jön közbe semmi, 2022-ben talán megérkezik a nagylemez is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr316747598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum