RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol45.

2021. november 14. - sunthatneversets

korn_2021.jpeg

A heti dalmegosztásban nu metal legenda, kellemes harmóniák, melodeath, brutálmetál és egy érdekes fordulat.  /Fotó: Korn/

KORN - Start The Healing

Az utóbbi időben mintha lett volna némi extra promóció a Korn körül, ami jó okkal feltételezett új dalt, illetve egy hozzá a későbbiekben tartozó nagylemezt. Nos a várakozások be is igazolódtak, hiszen csütörtökön megjelent a Start The Healing című új single. A dal a zenekar új, Requiem című, február 4-én megjelenő nagylemezén kap majd helyet. 


CODE ORANGE - Out For Blood

Megvan az, amikor a kilencvenes évek filmjeiben megjelenik a gonosz és egyből ilyen baljós indusztriál metal zúzda indul el? És az, hogy milyen furák voltak azok a (valószínűleg) hungarocell díszletek és gumi maszkok? Na, ezt a feelinget eleveníti fel a friss kislemezdalával, az Out For Blooddal a Code Orange - ha ismeritek a zenekart tudjátok: csak semmi balfaszkodás, minden megy egyenesen bele az arcba, mégha ez teljesen más is mint az utolsó lemezen megszokott hangzás.


THE HALO EFFECT -Shadowminds

Bemutatta az első dalát az öt volt In Flames tagból álló The Halo Effect. A csapat soraiban Niclas Engelin, Daniel Svensson, Mikael Stanne, Peter Iwers és Jesper Strömblad kelti a zajt, a régebbi, mondhatni klasszikus In Flames fanoknak kezdveő Shadowminds az alábbiakban található. 


BRAND OF SACRIFICE - Lifeblood feat Will Ramos

Épp, hogy megjelent a Lifeblood, máris újravarrta a címadót a Brand Of Sacrifice. A deathcore zenekar a Lorna Shore mostanában igen népszerűvé vált énekesét, Will Ramost hívta meg kicsit acsarkodni a dalba, amitől ha lehet mégállatabb lett az egész cucc. Persze ha nem szereted a döngölős, hörgős-károgós dolgokat, inkább ne próbálkozz vele. 


DRUG CHURCH - Millon Miles Of Fun

Érdekes zenei elegyben utazik a Drug Church. van itt grunge, némi HC és miegymás. Az ötös új nagylemeze Hygiene címmel március 11-én érkezik a Pure Noise Recordnál. Erről álljon itt a Million Miles Of Fun.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10016753600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum