RockStation

Mercyful Fate, Epica, Ignite, Death Angel és Cro-Mags a 25., jubileumi Fezenen

2021. november 15. - sunthatneversets

king-live.jpg

Jövő év július 27-30-a között 25. alkalommal rendezik meg a Fezen Fesztivált. A szervezők ma kora délutántól óránként jelentettek be a rock/metal műfaj jövő évi fellépőit, akik között jópár húzónevet találunk.

Több, mint két évtizedes szünet után újra aktív a Mercyful Fate - ez a hír persze nem újdonság, de most már az is biztos, hogy a black metal úttörő alakulatával a FEZEN Fesztiválon találkozhattok jövőre! King Diamond, legendás csapata élén július 28-án érkezik Székesfehérvárra!

2018 után ismét a FEZEN-en lép fel a szimfonikus metal megkerülhetetlen holland zenekara, az Epica, akik idén új albummal is megörvendeztették a rajongókat. Mark Jansen és csapata július 29-én érkezik Székesfehérvárra.

A kaliforniai hardcore sem hiányozhat a kínálatból. Az Ignite új énekessel, Eli Santanaval, új és régi dalokkal, és hatalmas energiákkal érkezik a FEZEN-re. Ahogy Brett Rasmussen basszusgitáros fogalmazott: "Az az energia és pozitivitás, amit Eli hozott a stúdióba, ragadós volt. És alig várjuk, hogy turnéra vigyük ezeket a dalokat." Az Ignite július 29-én érkezik Székesfehérvárra.

Amerikából érkezik a jubileumi FEZEN-re a Death Angel. A San Fransisco közelében alakult banda 10 év kihagyással 1982 óta koncertezik és készíti az albumokat Mark Osegueda énekes vezetésével. A "legjobb metálteljesítmény" kategóriában Grammy-re is jelölt zenekart július 28-án láthatjátok Székesfehérváron.

Egy igazi New Yorki hardcore legenda, a Cro-Mags is itt lesz a 25. FEZEN Fesztiválon! Harley Flanaganék története elválaszthatatlan a műfaj kialakulásának történetétől, számtalan ikonikus zenekar a Metallicától a Green Dayig, vagy olyan zenészek, mint Dave Grohl vallották a Cro-Mags-ről, hogy alapvető hatása volt a zenéjükre.A zenekar közel két évtizedes szünet után éppen a pandémia előtt kapott új erőre: új dalokkal jelentkeztek, és már nagyon várják, hogy élőben is megmutathassák a FEZEN közönségének július 30-án.

A hazai előadók közül olyan bandákat lát vendégül a fesztivál, mint a Road, a Lazarvs, a Subscribe vagy az Ossian.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8616756278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum