RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol46.

2021. november 21. - sunthatneversets

exodus_2021_1.jpg

Heti dalmegosztásunkban minőségi thrash- és death metal, dallamos punkrock, hipertechnikás progmetal és egy pöpec projektzenekar. /Fotó: Exodus/

EXODUS - Prescribing Horror

Mindenki számára elérhető lett az Exodus albuma, a Persona Non Grata. A Gary Holt slayeres kalandozásai miatt hét év kihagyás után megjelent korongról a Prescribing Horror című dal egy külön klipet kapott a megjelenés alkalmából, ami egyébként Holt Úr személyes kedvence az anyagról. 


IGNITE - The River

Bemutatta az Eli Santanával készített harmadik dalát az Ignite. A kaliforniai ötös a The Rivert szállította le az arra kíváncsiaknak, ehhez pedig egy videót is készítettek. 


ME AND THAT MAN - Under The Spell

Friss nóta látott napvilágot a Me And That Man lemezéről, a New Man, New Songs, Same Shit Vol. 2-tól. Az Under The Spellben Mary Goore-é a vendégszerep, aki nem más, mint Tobias Forge, a Ghost énekese. De hogy hogyan sikerült a kollaboráció? Már mutatjuk is! 


GENOCIDE PACT - Deprive / Degrade

December 3-án jön a Genocide Pact új nagylemeze, a szimplán csak a csapat nevét viselő album. A washingtoni death metalosok a Deprive / Degrade képében már a harmadik előzetest adják ki a szaftos riffekkel telített, a világban jelenleg zajló eseményeket megörökítő anyagról. 


ANIMALS AS LEADERS - The Problem of Other Minds .

Új klipes dalt szállított le a nagyközönségnek az instrumentális, hipertechnikás progmetal trió, az Animals As Leaders. Tosin Abasiék a The Problem of Other Minds című dal mellé egy másik jó hírt szállítottak: március 25-én jelenik meg a Parrhesia, a friss nagylemez. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2616760244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum