RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol50.

2021. december 12. - sunthatneversets

arch_enemy_2021.jpg

Heti dalmegosztásunkban hörgős metal, mélyre hangolt metal, grindcore, progthrash és zsigeri brutalitás. /Fotó: Arch Enemy/

ARCH ENEMY - House Of Mirrors

Bemutatta a legújabb dalát, a House Of Mirrorst az Arch Enemy. A jövőre a Behemoth, a Carcass és az Unto Others társaságában Budapestre látogató metal metal csapat várhatóan jövőre hozza ki az albumát, erről eddig a Deceiver, Deceiver volt elérhető.


CROWBAR - Chemical Godz

Kirk Windstein sem ül a babérjain. Visszatért a Downba a pandémia alatt, most meg azért a főzenekarával, a saját kis gyermekével a Crowbarral éppen kihoztak egy jó súlyos tételt, amihez videót is készítettek. Fentebb a Chemical Godz, ami azt jelenti, hogy hamarosan jön egy új album, mégpedig Zero And Below címmel március 4-én.


VOIVOD - Planet Eaters

Friss dallal jelentkezett a Voivod. A kanadaiak jövőre, egész pontosan február 11-én adják majd ki a Synchro Anarchy című lemezt, erről a Planet Eaterst mutatták meg elsőnek. A finom, friss tétel az alábbiakban fülelhető meg. 


NAPALM DEATH - Narcissus

Várhatóan februárban, Resentment is Always Seismic – a final throw of Throes címmel új EP-vel jelentkezik a Napalm Death. A 29 perces, feldolgozásokat (Bad Brains, Slab!) is tartalmazó EP előzeteseként befutott egy új dal is, Narcissus címmel.


SPITE - Made To Please

Új dallal jelentkezett a Spite. Zenéjükben hardcore és deathcore elemek keverednek bőségesen. A végeredmény pedig durva arcletépés a Made To Please című dalban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr316779630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum