RockStation

Jövőre új Bryan Adams lemez érkezik, egy EP-re valót már meg is mutatott belőle

2021. december 18. - moravsky_vrabec

bryan_adams_2021.jpg
Még egy kicsit várni kell a teljes lemez megjelenéséig, de a híresen jófej kanadai rocksztár már most mutatott egy kis ízelítőt a So Happy It Hurts album dalaiból. Ezek alapján érdemes felírni a naptárunkba 2022. március 11-ét.

A So Happy It Hurts 12 új dalt rejt majd, amit Bryan társszerzőként jegyez. Alkotótársa, egyben a lemez producere a legendás John "Mutt" Lange, aki a korábbi lemezei felett is bábáskodott, de ő felelős a Def Leppard legsikeresebb albumainak hangzásáért is. Az eddig közzétett előzeteseket a Kick Ass című EP-re gyűjtötte össze, ami már bő egy hete elérhető. A lemez pozitív üzenetét így foglalta össze:

A világjárvány és a lezárások világossá tették, hogy milyen könnyen elveszíthetjük a spontaneitást. Hirtelen minden turné leállt, senki nem tehette meg, hogy csak úgy bepattan az autóba és útra kel. A címadó dal a szabadságról, függetlenségről, spontaneitásról és az országutak izgalmáról szól. A lemez többi dala olyan múlandó dolgokat érint, amik létfontosságúak a boldogsághoz, leginkább az emberi kapcsolatok. 

bryan-adams-2022.jpg

A Kick Ass két változatban is felkerült az EP-re; a hosszú verzió bevezetőjét a Monty Python csoportból ismert John Cleese mondta fel. Az üzenete világos: ne hagyjuk, hogy a világból kivesszen a rock and roll! Aki a rádiós slágerek révén ismeri Bryant, meg fog lepődni, milyen tökös, arcbamászó rockhimnusz kerekedett ebből. A viszonylag egyszerű klippel megtámogatott On The Road (konkrétan annyi, hogy Bryan végigsétál egy utcán) egy középtempós darab, a So Happy It Hurts pedig egy igazi feelgood szerzemény. Alább görgetve mindhárom dalt meghallgathatjátok, legvégül pedig ott figyel a dallista is. 

 

 

1. So Happy It Hurts
2. Never Gonna Rain
3. You Lift Me Up 
4. I've Been Looking For You
5. Always Have, Always Will 
6. On The Road
7. Kick Ass 
8. I Ain't Worth Shit Without You 
9. Let's Do This 
10. Just Like Me, Just Like You
11. Just About Gone 
12. These Are The Moments That Make Up My Life 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5816786808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum