RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol51.

2021. december 19. - sunthatneversets

pikevstheautomaton.jpg

Heti dalmagosztásunkban dallamos death metal, suttyó riffek tonnaszám, patinás svéd rakaneroll, és újszerű ízek. /Fotó: Pike Vs The Automaton/

FIREBREATHER - Kiss Of Your Blade

Február 25-re lőtte be a következő albumának, a Dwell In The Fognak a megjelenését a Firebreather. A Riding Easy gondozásában érkező anyagról a Kiss Of Your Blade című tételt mutatta be a közönségnek a banda.


THE HELLACOPTERS - Reap A Hurricane

Korábban már beszámoltunk róla, hogy megtörtént, ami nem fog soha. 2008 után ugyanis új albummal jelentkezik a Nicke Andersson vezette The Hellacopters. A hétre új dalt is ígértek az urak, ami Reap A Hurricane címmel be is futott. A csapat új albuma a Nuclear Blast égisze alatt érkezik jövő tavasszal. 


PIKE VS THE AUTOMATON - Alian Slut Mum

Bemutatta az első dalát a Matt Pike (High On Fire) vezette Pike vs. the Automation. A többek között Brent Hinds (Mastodon), Jeff Matz (High On Fire), Todd Burdette (Tragedy) és Alyssa Maucere-Pike (Pike felesége) közreműködésével készült anyag február 18-ról lesz elérhető, az első kiadott tétel a fura című Alien Slut Mum lett.


HIGHER POWER - Fall From Grace

Az angol Higher Power kábé két éve tört be a köztudatba punk/HC alapú, de erősen Deftones, Quicksand és Glassjaw ízű zenéjével. Most egy hosszabb csend után új dallal jelentkezett a fiatal formáció, melynek címe Fall From Grace.


DESERTED FEAR - Part Of The End

Kiadta a március 4-én érkező albumának első előzetesét a német Deserted Fear. A dallamos death metalban nyomuló trió a Doomsday címet adta a korongnak, erről az első teljes dal, az intrót követő Part Of The End lett az első előzetes. Az anyagon bónuszként ott lesz a korábban kiadott két "figyelemfelkeltő" tétel, a Funeral Of The Earth és az In Flames feldolgozásuk, az Artifacts Of The Black Rain is.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5116785920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

11110000 2021.12.20. 13:30:23

Mi az a rakaneroll? Valami új műfaj? Rapszerű?
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum