RockStation

Pedofilból f*szfilét - Komoly témát szedett elő a Sanguisugabogg

2021. február 21. - theshattered

sanguisugabogg.jpgNos, akármilyen súlyos és sokak számára értelmezhetetlen zenét játszik a Sanguisugabogg, az biztos, hogy a lenti daluk, a Dick Filet szövegével többeknek szimpatikus témát szedett elő. A csapat a finoman szólva is nehezen érthető sorok között ugyanis a bennünk élő állatot szólítja meg, egész pontosan "a vad, mindenkiben ott lévő legbelső vágyat, amivel megölnénk és megkínoznánk a pedofilokat".

Tovább

Denis Pauna újra alkotott: a Rammstein "kezébe" adta az Enter Sandmant

rammstein_2019_3.jpgDenis Pauna egy üde színfolt a YouTube igen terebélyes, lassan már fárasztó méretű, feldolgozó-zenészeket tartalmazó tengerében. Az tehetséges arcnak pár korábbi alkotását már elcsíphettétek nálunk, így talán nem meglepő, hogy az egyik friss műve, melyben a Metallica-örökzöld Enter Sandmanre húzta rá a Rammstein köntösét, is igen nívós eredménnyel szolgál. Hab a perverz tortán, hogy mindezt németül, fullosan a fiatal Till Lindemann énekstílusával, hangszínével fűszerezi meg.

Tovább

Már nézhető Serj Tankian dokumentumfilmje, a Truth To Power

truthtopower.pngPénteken került a virtuális mozik műsorára a Serj Tankianról szóló dokumentumfilm, a Truth To Power. A hamarosan új EP-vel, az eredetileg System Of A Down-daloknak szánt Elasticity-vel jelentkező énekes zenei, politikai életét bemutató filmről ITT találtok több infót, alább egy előzetest találtok kedvcsinálónak.

Tovább

Az megvan, hogy Matt Heafy akusztikus EP-ket csinál a Trivium lemezeiből?

0trivium2019_07_eredmeny.jpgMár az egyik magnum opusuk, a Shogun akusztikus átírásánál jár a Trivium streamkirály frontembere, Matt Heafy. Az énekes/gitáros a sok egyéb Twitch-projektje mellett egyszálgitáros verzióban rántja fel a régebbi dalaik egy részét, majd szedi őket csokorba. Ha eddig nem találkoztatok volna ezekkel a válogatásokkal, most itt a lehetőség!

Tovább

Ars Moriendi lesz a vélhetően utolsó Cadaveres album címe

cada21.jpgHivatalosan is Ars Moriendi, azaz A Meghalás Művészete lesz a Cadaveres új, hatodik, egyben utolsó albumának címe. A korongon ott lesz a tavalyelőtti EP-n, a Si(g)ns-on kiadott két nóta is, borítót és dallistát tudunk mutatni mellé. A CD és LP formátumban kiadásra kerülő korong megjelenése április eleje, az előzetes klip valamikor márciusban várható.

Tovább

Chino Moreno is vendégszerepel a rapper Trippie Redd rocklemezén

chino-trippie.jpegTegnap jelent meg a rap vonalon mozgó Trippie Redd új albuma, a NEON SHARK vs. Pegasus, ami az eddigiektől eltérő módon rockosabb hangnemben fogant. Az albumon a dobsávokat biztosító Travis Barker mellett Chino Moreno is vendégszerepel, a Deftones énekese a Geronimo című számban hozza a jellegzetes, kilométerekről felismerhető dallamvezetését. Viszont ha ez a rock, akkor valamit eddig igen rosszul tudtunk...

Tovább

Kiadta a negyedik lemezelőzetes számát a Baest

baest2020_photo-bransholmphotography.jpgNem aprózza el a promót a Baest és a Century Media, a március 12-én megjelenő Necro Sapiens nagylemezről a Genesis képében már a negyedik ízelítő látott napvilágot. A tervek szerint augusztus 4-én (aztán majd alakul) egy fullos Pantera szettel támadó Philip H. Anselmo & The Illegals társaságában Budapestre látogató csapat most sem kegyelmez a nyakaknak, lehet is csekkolni, miféle őrület vár majd ránk!

Tovább

Szellemkép - Videót kapott a Lamb Of God tavalyi albumának bónuszdala

lamb-of-god-momento-mori.jpgAhogy a rajongók és a zenei téren jól értesültek már tudják, március 26-án újra megjelenik a Lamb Of God tavalyi, a csapat nevét hordozó albuma. A két CD-t és egy DVD-t összefogó csomag egyes korongján ott lesz az ilyen-olyan kiadásokon elrejtett két bónuszdal, a kettes-hármas lemezeken pedig a szintén tavalyi online koncertjük kép- és hanganyaga mosolyog majd. Mindehhez az egyik bónusz, a japán és díszdobozos verziókon kiadott, nemrég nyilvánosan is bemutatott Ghost Shaped People videója lett a következő kedvcsináló.

Tovább

Danny Worsnoppal vette újra az egyik 2015-ös dalát a Papa Roach

0paparoach2020_03_eredmeny.jpgHamarosan megjelenik a Papa Roach második válogatáslemeze, a Greatest Hits Vol.2: The Better Noise Years, amin a 2010 óta tartó időszak legjobbjait szedték össze. A remaszterelt dalok mellett lesz a lemezen némi érdekesség is, így a lenti videós dal, az Asking Alexandria énekesével, Danny Worsnoppal újravett Broken As Me, valamint négy remix és két akusztikus szám. A megjelenés március 12-re várható.

Tovább

Bemutatta az első dalát a volt Suffokate-énekes új zenekara

ov-sulfur-2021-1000x515.jpgOktóberben jelentette be Ricky Hoover, hogy új csapatot hozott létre. A Suffokate volt hörgésbiztosa Ov Sulfur név alatt rakta össze az öttagú darabrigádot, az első bemutatott daluk Behind The Hand Of God névre hallgat. Nagylemezről, vagy egyéb kiadványról semmi hír nincs még, tessék fogyasztani ezt a dübörgést!

Tovább

Tokyo Jukebox 3 - Jön Marty Friedman harmadik, japán dalokat tartalmazó lemeze

martyfriedman2017promo_638.jpg2009 és 2011 után újra előkapja a japán témát, a Felkelő Nap Országának dalait feldolgozó koncepciót a jó ideje a keleti államban élő és alkotó Marty Friedman. A Tokyo Jukebox 3 április 16-án fog megjelenni, két dal már hivatalosan is elérhető a korongról, ezek körül a The Perfect World a szemfüleseknek már régen ismerős lehet.

Tovább

Los Angeles-i nyomozók kezében van Marilyn Manson ügye, megkezdődtek a kihallgatások

marilyn_manson_2020_travis_shinn.jpgMarilyn Mansonra rájár a rúd, bár (személyes vélemény) nem valószínű, hogy hosszútávon földhöz fogja vágni az amúgy is a botrányokból élő shock rockert. A volt menyasszony, Evan Rachel Wood által elkezdett, majd több korábbi/későbbi hölgy, vagy éppen a volt zenekari társ, Wes Borland által alátámasztott vádakat (testi, lelki bántalmazás, életveszélyes fenyegetés, zaklatás) már javában vizsgálják az illetékes hatóságok, a szembesítés az elmúlt hetekben megkezdődött.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum