RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol1.

2022. január 02. - sunthatneversets

nest_of_plagues_2021.jpg

Az Újév első dalmegosztásában zömében a hazai bandáké a főszerep. Lesz itt modern metal, tharsh és hardrock is, meg egy svéd betolakodó. /Fotó: Nest Of Plagues - Somogyi Lajos, Bands Through The Lens/

NEST OF PLAGUES - Unimprint

Megjelent meg a budapesti Nest of Plagues legújabb klipes dala, az Unimprint, ami a jövőre To Kill A God címen érkező nagylemezük hatodik előzeteseként látott napvilágot. A dal azokról a stigmákról szól, amiket a társadalom helyez a mentális nehézséggel küzdő emberekre.


ARCHAIC - Endgame Protocol

2022 márciusában fog megjelenni a budapesti thrash zenekar régóta esedékes új lemeze a The Endgame Protocol a H-Music Hungary gondozásában, amelyen 10 dal lesz hallható, és a borítóját ismét a nemzetközi színtéren is elismert Sallai Péter tervezte. A lemezről ezúttal a címadó dalt tette közé a csapat egy stúdiós videóklip kíséretében. 


THE ROYAL FREAK OUT - Viva la Resistance

Három évvel első nagylemezük után végre megmozdult a The Royal Freak Out. Pörgős, húzós, mindennek ellenálló hardrock nóta az első kiadott új dal. Ez a Viva la Resistance.


AVATAR - Cruel And Unusual

Az utóbbi időben megszokott módon újabb kislemezdallal jelentkezett az Avatar. A svédek most a földbedöngölően súlyos Cruel And Unusuallel ajándékozták meg a rajongókat, ehhez dalszöveges videót adtak körítésként. Nagylemezről egyelőre nincs hír, a legutóbbi korong, a Hunter Gatherer 2020-ban jött ki.


DOWN FOR WHATEVER - Szakíts Szét

Szakíts szét címmel egy klippel kísért vadonatúj dallal búcsúztatta a 2021-es évet a Down For Whatever. A dal egyelőre önálló single-ként jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7416799710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum