RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol2.

2022. január 09. - sunthatneversets

nekrogoglikon.jpg

Heti dalmegosztásunkban sötét brutalitás, hácé punk, káoszbrigádok és goblin metal. Érted? Goblin metal! /Fotó: Nekrogoblikon/

VEIN.FM - The Killing Womb

A Massachusettsből származó stílusokon átívelő káoszbrigád, a Vein.fm második anyaga, a This World Is Going To Ruin You március 4-én fog megjelenni. Első előzetesként itt a The Killng Womb, amelyhez bizarr videó is társul.


A WILHELM SCREAM  - Be One To No One

2013 óta nem jelentkezett új dallal az A Wilhelm Scream. Karcos, mi? Na, de ennek vége, megérkezett a csendtörő tétel, a Be One To No One, melyet egy dalszöveges videóval egészítettek ki. Az ígéretek szerint lesz még "más" is, érdemes figyelni a fejleményeket. 


WIEGEDOOD - Carousel

Egy hét sincs és megjelenik a belga black metal csapat, a Wiegedood új nagylemeze, a There’s Always Blood At The End Of The Road. A korongról friss előzetesként a körkörösen ismétlődő főmotívummal ellátott Carousel került ki, nyilván nem hiába a cím. A dalban egy igen veretes stílusbeli tételt tisztelhetünk, bár ezt tőlük már megszokhattuk.


LOATHE - Dimorphous Display

Várhatóan idén fog megjelenni a Loathe új nagylemeze, a 2020-as I Let It In And It Took Everything nagylemez és a tavalyi ambient anyag, a The Things They Believe utódja. A zenekar volt olyan jó, hogy bemutatta egy új dalt - ami valószínűleg nem lesz rajta az új lemezen -, a Dimorphous Displayt, amiben egyszerre keveredik a címben szereplő két zenekar és egy stílus hangulatvilága. Az eredmény? Jobb, mint gondolnátok! Káoszrajongók előre!


NEKROGOBLIKON - This Is It

A kaliforniai Nekrogoblikon goblin metalban utazik bármit is jelentsen ez. Nincs messze már az új albumuk sem, április 1-jén jön majd ki The Fundamental Slimes and Humors címmel. Ehhez jöttek ki a héten egy új dallal.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6316806000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum