RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol3.

2022. január 16. - sunthatneversets

muse_2022.jpg

Heti dalmegosztásunkban csupa rock- és metal legenda került egymás mellé, akik ráadásul a szcéna különböző stílusait képviselik. /Fotó: Muse/

MUSE - Won't Stand Down

Egy hosszabb szünet után újra a húrok közé csapott a kultikus, brit progresszív rockbanda, a Muse, hogy egy sokunkat érintő, káros jelenségre hívja fel a figyelmet. A Won’t Stand Down a klasszikus Muse-i indusztriális gitártorzításokkal és himnikus hangzással ellátott meglehetősen kemény dal. Új lemezről egyelőre nincs hír, de az biztos, hogy a zenekar új dalokon dolgozik.


KORN - Forgotten

Ahogy azt már minden hithű Korn-rajongó tudja, február 4-én Requiem címmel érkezik a zenekar vadiúj albuma. Még múlt év novemberében Start The Healing címmel mutattak egy előzetest róla és most megérkezett a második is. A dal címe Forgotten és van hozzá némi vizuál is. 


ABBATH - Dream Cull

Bemutatta az első lemezelőzetesét Abbath. A szó szerint mélypontról visszatért zenész március 25-én adja majd ki az új szólólemezét, ez a Dread Reaver címet fogja viselni. Addig is itt a Dream Cull és annak videója!


SLASH FT. MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS - Call Of The Dogs

Megjelent a Slash Feat. Myles Kennedy & The Conspirators új lemezelőzetes dala, a Call Of The Dogs. A lendületes, pattogós alapra írt nóta a 4 című albumon fog figyelni, ez szűk egy hónap múlva, február 11-én kerül a boltokba és a megfelelő platformokra.


SCORPIONS - Rock Believer

Rendesen dübörög a promó gépezet a Scorpions körül, a stúdiós kisfilmek mellett javában szállingóznak a hamarosan megjelenő lemez promós dalai is. A legújabb kiszemelt "áldozat" a címadó tétel, a Rock Believer lett, ezt az alábbiakban találjátok meg. Aztán hogy a nagy halasztgatások közepette lesz-e budapesti koncert, még várjuk ki, de az album február 22-én biztosan megjelenik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8716813034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinga Hartmann 2022.01.16. 14:13:35

Muse: kellemes dal, meglepően zúzós gitàrokkal. Nem rossz, el lehet hallgatni.
Korn: nem igen hatott meg. Nem mondom, hogy rossz, mert a hàttérben szólva abszolút nem zavaró. Bivaly hangzás.
Abbath: azok a grimaszok mindig megmosolyogtatnak. A zene okés, jellegzetes hang, nem túl csiszolt nyers hangzàs. Ok.
Slash: "lemegyünk a próbahelyre és csípőböl felnyomjuk" feeling. Pörgős rock n' roll, szélesterpeszes gitàrszóló, rutinszag. Azt kapod amit vàrsz. Fasza.
Scorpions: kellemes, kocsiba vagy ràdióba való dal. Kicsit öreges, a hőskorban elfért volna egy kislemez B oldalàn.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum