RockStation

Piggy - Friss dallal jelentkezett a Skunk Anansie!

2022. január 28. - theshattered

skunk-anansie-january-2022-promo.jpgÚj dal érkezett a Skunk Anansie-tól. Ideje is volt már, hiszen az Anarchytecture 2016-ban jelent meg, ami lassan barátok között is hat év, ennyi idő pedig sosem telt el két anyaguk között, persze a feloszlás idejét nem számolva. A Piggy egy erősen politikai mondanivalóját a zenei is igyekszik alátámasztani, íme a végeredmény!

Skin: "Ha egy dolog van, amit az elmúlt pár év alatt megtanultunk az az, hogy még a saját kormányaink gondjaira sem bízhatjuk magunkat. Láthatóan nem képesek tanulni a múltból és képtelenek egy megfelelő jövőképet biztosítani nekünk. Ez a dal egy dühvel és keserű csalódottsággal teli pillanatban íródott. Jött a Brexit, aztán a COVID totális félrekezelése... Hogy a fenébe jutottunk el idáig?"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5716831396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum