RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol5.

2022. január 30. - sunthatneversets

meshuggah_2022.jpg

Heti dalmegosztásunkban tört ütemek, arénarock, sötét synthwave, finn epikusság és még finnebb doom muzsika. /Fotó: Meshuggah/

MESHUGGAH - The Abysmal Eye

Azt ugye már egy-két hete tudjuk, hogy az Atomic Fire Records gondozásában április 1-jén érkezik a Meshuggah régóta várt új korongja, az Immutable. Az első dalra azonban már várunk egy ideje, de a várakozás csak eddig tartott, ugyanis befutott az első dal, a The Abysmal Eye. Mondhatnánk, hogy a szokásos, de a Meshuggah esetében így van ez jól.


SHINEDOWN - Planet Zero

Bemutatta a 2018-as Attention Attention utódjának első előzetesét a Shinedown. A Planet Zero április 22-én érkezik, a kiadott nóta a címadó tétel lett. Íme a nevezett szám.


CARPENER BRUT - Imaginary Fire (feat. Greg Puciato)

A The Dillinger Escape Plan volt énekesét hívta el vendégül az új dalához Carpenter Brut. A közös tétel az Imaginary Fire címre hallgat, ez videóval együtt az alábbiakban várja a hallgatást. A francia synthwave zenész április 1-én adja majd ki a Leather-trilógiájának második részét, a Leather Terrort, ennek elődje, a Leather Teeth 2018-ban jelent meg.


AMORPHIS - On The Dark Waters

Ahogy illik is, újabb lemezelőzetest adott a világnak az Amorphis. A finnek a február 11-én megjelenő Haloról az On The Dark Waterst szemelték ki, a körítés a szokásosan minőségi. 


SHAPE OF DESPAIR - Forfeit

Alig egy hónap és megjelenik a finn doom metal nagyágyú, a Shape Of Despair visszatérő nagylemeze, a beszédes című Return To The Void. A már két előzetes dallal (de még milyennel!) rendelkező anyaghoz megérkezett a harmadik promós szám is, ez a Forfeit. A körítés hiányát maga a szerzemény pótolja, a stílus kedvelői már röppenhetnek is a play gombra! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4716858166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum