RockStation

A következő Kanye West lemezen is ott lesz Marilyn Manson

2022. február 02. - theshattered

marilyn_manson_2020_travis_shinn.jpgAhogy a tavalyi Kanye West korongon, az egyébként Grammyre jelölt Dondán, úgy az idei folytatáson is ott lesz Marilyn Manson. A Donda 2 anyaga már javában készül, a huncut hírmorzsát Manson volt gitárosa, Tim Skold osztotta meg a nagyvilággal. Az egykori Antikrisztus Szupersztár szerepéről a rapper Nas beszélt röviden.

View this post on Instagram

A post shared by SKOLD (@tim_skold)

 

Nas: "Sokat van a stúdióban. Akármikor, amikor lemegyek a stúdióba, Marilyn ott van és a Donda 2-n dolgozik. (Kanye West) Nem akarja, hogy Marilyn rap ütemeket nyomjon. Azt akarja, hogy Marilyn játssza, amit szeretne és aztán Ye fog belőle pár darabot, samplerez innen, felhasznál onnan, ahogy a Yeezus idején is tette. Ott van vele néhány producer a Yeezusről, aki a Donda 2 munkálataiban is segít, ahogy Marilyn, én és egy csomó producer a Donda 1 idejéből."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9517045910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum