RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol6.

2022. február 06. - sunthatneversets

rhcp2022.PNG

Heti dalmegosztásunkban világsztárok, hardcore legenda, underground ikonok szupergruppban, thrash nagyágyú és veretes black metal. /Fotó: Red Hot Chili Peppers/

RED HOT CHILI PEPPERS - Black Summer

Bemutatta dalát a régi-új felállású Red Hot Chili Peppers. Az ismét John Frusciantéval dolgozó csapat - akik a tervek szerint június 15-én Budapesten is fellépnek majd - április 1-én hozza ki a friss nagylemezét, az Unlimited Love-ot, amin nem kevesebb, mint tizenhat nóta mosolyog majd A klippel megtoldott Black Summer a nyitónóta szerepét játssza majd.


KREATOR - HATE ÜBER ALLES

Megérkezett a Kreator friss szerzeménye. A Hate Über Alles - ahogy a címe is mutatja - egy igazi, karcos thrash-zúzda, amit a playre csapás után már kaptok is az arcotokba. Az ugyanezt a címet viselő nagylemez június 3-án érkezik. 


ABSENT IN BODY - The Acres / The Ache

Nyolc és fél perces dalt "villantott" az Absent In Body. A zenekar olyan arcokat foglal magába, mint Scott Kelly (Neurosis), Colin H. Van Eeckhout (Amenra), Mathieu J. Vandekerckhove (Amenra) és Iggor Cavalera (ex-Sepultura, Cavalera Conspiracy), szóval bátran nevezhetjük akár szupergroupnak is. De hogy mit is tud ez az egész formáció? Alább ott figyel az egész lemezre jellemzően sötét és sűrű The Acres / The Ache, bizonyosodjatok meg róla ti, magatok! A teljes nagylemez, a Plague God megjelenése március 25-re várható. 


WATAIN - The Howling

The Agony & Ecstasy of Watain címmel április 29-én jelenik meg a blekker Watain új albuma a Nuclear Blast kiadónál. A jó hír bejelentése mellé egy új dal is jár, méghozzá videóval megspékelve. Fentebb már pörög is a The Howling


BILLYBIO - Turn The Wounds

Március 25-én érkezik majd a Biohazard énekese, Billy Graziadei által vezetett zenekar, a BillyBio második nagylemeze, a Leaders And Liars. A korongról most ez friss előzetes látott napvilágot, ez a Turn The Wounds. A dal egy klipet is kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9117159852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum