RockStation

Már kész van, de majd csak Európa "megnyitásakor" lesz kiadva az Obituary lemez

2022. február 21. - theshattered

obituary_2017.jpgDonald Tardy szerint már tokkal-vonóval a dobozban figyel az Obituary következő anyaga, viszont egyelőre nem adják ki. Addig legalábbis biztosan, amíg nem tudják rendesen, értsd Európában és Amerikában is megturnéztatni azt. No persze a lemezeladások alacsony száma is bőven rájátszik erre, ami érthető is.

Donald Tardy: "Az egyetlen dolog, amire jók mostanában a lemezek - még ha az emberek, főleg a rajongók nem is értenek ezzel egyet - hogy szó legyen a zenekarról, így amikor turnézni megyünk, meg tudunk élni belőle. Mert lényegében senki - és ezalatt nem nulla százalékot értek, de - ahhoz képest, hogy tizennyolc évvel ezelőtt hány ember ment el a boltba és vette meg a lemezemet, gondolhatod, szinte a nullához közeli ez a szám. Meg kell várnunk a legjobb lehetőséget a lemezkiadásra, így mindenki aki szeretné, megveheti majd. A legjobb lehetőség pedig az, amikor Európa és Amerika is megnyílik. Akkor kiadhatjuk és mehetünk Európába, szétrúghatjuk a rajongók seggét és reméljük, hogy az néhányan mennek és megveszik az új lemezünket."

"Az az igazság, hogy már négy éve nem voltunk Európában, pedig már nagyon megérdemelnék. De várunk, hogy az egész világon rendesen megünnepelhessék velünk ezt az albumot, hogy egy világturnén meg tudjuk promótálni azt. Úgyhogy srácok, türelmesnek kell lennetek. Megvárjuk, míg Európa megnyílik."

"Tökéletesen Obituary lemez lesz, annak a száz százalékos, tufa mivoltában. De Ken hatása miatt, mivel pár dalt közösen írtunk, helyenként egy jóval old-school trash metalosabb megközelítésben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4217701112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum