RockStation

Regisztrált gyűlölet címmel itt a Jack új dala

2022. március 03. - sunthatneversets

jack_2022.jpg

Lobotómia címmel érkezik majd a kiskunhalasi grindcsapat, a Jack új albuma. A lemezen 16 tétel kap majd helyet, melynek keverését, maszterizálását a finn Rotten Sound énekese, Keijo Niinimaa végezte. Van is egy klipes előzetes daluk Regisztrált gyűlölet címmel.

Új klippel jelentkezünk a soron következő, Lobotómia című lemezünk kapcsán. Az anyag cd-n és vinylen fog megjelenni remélehetőleg 2-3 hónapon belül, 16 tétel lesz rajta. A felvétel a budapesti Voicebeat Stúdióban készült, keverésért/masterért a finn Rotten Sound zenekar énekese, Keijo Niinimaa felelt. A dal az interneten ezer éve kialakult gyűlölködésről és a folyamatos jelenlét-kényszerről szól, amely a komplett társadalmat megnyomorítja és elszemélyteleníti, mely célja egymás földbedöngölése bármi áron.

jack_lobotomia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6417770566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum