RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol10.

2022. március 06. - sunthatneversets

ghost_2022_1.PNG

Heti dalmegosztásunkban okkult rock, veretes hardcore, szimfonikus death és csúnya bácsik, csúnya zenékkel. /Fotó: Ghost/

MESHUGGAH - Light The Shortening Fuse

Talán már minden tech metal rajongó tudja, hogy, április 1-jén Immutable címmel jelenik meg a svéd Meshuggah új albuma. Erről korábban The Abysmal Eye címmel már elérhető volt egy új dal, most megérkezett a második tétel, a Light The Shortening Fuse, amely tényleg eleven zabál meg.


WHORES - Imposter Syndrome

Elkészült a Whores második nagylemeze, a 2016-os Gold. utódja. Az albumról az Imposter Syndrome került ki első ízelítőnek, a további részleteket majd a későbbiekben szállítják le az urak.


GHOST - Twenties

Biztosan sokan tudják már, hogy jövő hét pénteken, azaz március 11-én a Loma Vista Recordings gondozásában jelenik meg Tobias Forge által vezetett svéd Ghost új albuma Impera címmel. Erről harmadik előzetesként pedig a szöveges videóval kísért Twenties dallal lehet ismerkedni. 


BILLYBIO - Black Out

Már nem kell sokat aludni, mindössze három hét és megjelenik a BillyBio új lemeze, a Leaders And Liars. Billy Graziadei (Biohazard) zenekara a Black Outtal folytatja a korong promócióját, a dal a kislemez jelleg mellett a csomag nyitótételeként hivatott megállni a helyét.


SEPTICFLESH - Hierophant

Május 20-án jelenik meg a szimfonikus, atmoszférikus death metalban utazó görög SepticFlesh új stúdióalbuma, amely a Modern Primitive címet kapta. Erről már az első előzetes dal, a Hierophant napvilágot is látott.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4717771846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum