RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol11.

2022. március 13. - sunthatneversets

rammstein_2022_windkanal_c_bryan_adams_universal_music.jpg

A heti wurlitzerben szupergruppok, blackes punk, atomcsapással felérő kollaboráció és egy lassan külön szintet képviselő rockgépezet. /Fotó: Rammstein, Bryan Adams/

RAMMSTEIN - Zeit

Kiadta következő nagylemezének az első előzetes dalát a Rammstein. A Zeit és a hozzá készített videó, melyet Robert Gwisdek rendezett az alábbiakban nézhető meg. A banda hasonló című nagylemeze április 29-én jelenik meg. Az album borítóját és a booklet fotóit a kanadai rocklegenda és legalább annyira jó fotográfus Bryan Adams készítette.


MOTOR SISTER - Can't Get High Enough

Rögtön jöjjön a lényeg, ha esetleg nem lenne ismerős a csapat: a Motor Sistert olyan arcok alkotják, mint Jim Wilson (Mother Superior), Scott Ian (Anthrax), Pearl Aday (Scott felesége), Joey Vera (Armored Saint, Fates Warning) és Joey Tempesta (The Cult). Fini, ugye? A csapat még 2015-ben adta ki a debütlemezét, a Ride-ot, aminek május 6-án végre megjelenik az utódja, a Get Off. Erről álljon itt a nyitószám, a hCan't Get High Enough.


TERROR - Can't Help But Hate feat. Corpsegrinder

George "cukimackó" Corpsegrinder Fisher vendégszerepel. Ez nem egy váratlan dolog, death metal legendaként ez megesik az emberrel. A nemrég szólólemezt kiadott veterán, a hardcore élharcos Terror friss dühbombájába, az alig másfél perces Can't Help But Hate-be ugrott be kicsit acsarkodni, az elég intenzív eredmény az alábbiakban fülelhető meg. A Terror új lemeze, a Pain Into Power május 6-án érkezik.  


ABSENT IN BODY  - Rise From Ruins

Ahogy az elmúlt hetekben már többször írtuk, Plague God címmel március 25-én a Relapse gondozásában jelenik meg az ex-Sepultura dobos, Igor Cavalera és a Neurosis gitárosa, Scott Kelly, valamint az Amenra gitárosa, Mathieu J. Vandekerckhove és énekese, Colin H. Van Eeckhout által életre hívott Absent In Body debütáló albuma. Erről harmadik előzetesként már itt is van a Rise From Ruins című tétel. 


DEVIL MASTER - Acid Black Mass

Friss dalt adott a nagyvilágnak a Devil Master. A black metalt punkos ízekkel vegyítő philadelphiai csapat az Acid Black Masst az április 29-re várható Ecstasies of Never Ending Nightról emelte ki, a lemez bakelit, CD, kazetta és digitális formátumokban lesz elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8717778076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum