RockStation

I'm Dorothy: Itt az új klip, április 6-án érkezik az első album

2022. március 15. - sunthatneversets

im_dorothy_2022.jpg

A Dorothy nem vész el, csak átalakul: Dodo 2021 januárjában jelentette be, hogy I'm Dorothy néven folytatja a zenélést, és hamarosan új zenésztársak vették körül: Bartha István és Rinkács Péter gitárosok, valamint Győri Ádám dobos. A Legyen X című első nagylemez velük készült el, 9 új dal, és a Feró 75 Tribute CD-n megjelent Beatrice feldolgozás hallható rajta.

Dodo: "Vallomás, elengedés! Ha nem felszínesen van tekintve a dal és klip ez egy abszolút pozitív mondandó! Sőt, talán a legpozitívabb a lemezen. Nagyon sok kellemetlen dologgal találkoztam az utóbbi időben. Rosszul estek dolgok, sok mindennel kapcsolatban. Viszont ha állandóan ezen pörögne az ember, mi miért történt, hol lehetett a hiba, akkor az egy örök lélekvesztő lenne! Most már tényleg nem kérek belőle!"

Az album H-Music Magazinnal együtt jelenik meg április 6-án, amiben I'm Dorothy interjú és poszter mellett alapos csajbandás áttekintéssel készülünk. A hivatalos webshopon keresztül már él az előrendelés, ahol rajongói csomagban és pendrive-on megrendelheted a lemezt, és kapható friss póló, passtartó, férfi- női -és gyerek póló is. A címadó dalhoz készült új videó Hajnal Ádám és Epos Tomi (ST3VIDEO) munkája.

unnamed_6.jpg
Az albumra az alábbi dalok kerülnek:
I'm Dorothy - Legyen X
01. Legyen X
02. Kidobós
03. Szakits, ha bírsz!
04. Kitörölhetetlen
05. Maradok
06. Bízz magadban
07. Sorsszerű
08. Aki mást vár
09. Ez csak Rock and Roll (Beatrice)
10. Mindennapi

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6717780538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum