RockStation

Hell Vill Fesztivál - teljes a fellépők listája!

2022. március 19. - sunthatneversets

hell_vill_17.jpg

A 17. Hell Vill Fesztivál 2022 nyarán új helyszínen, a festői Felsőtárkányban, Eger szomszédságában, egy háromnapos, két színpados esemény formájában kerül megrendezésre június 17. és 19. között, azzal a nem titkolt céllal, hogy életre hívjon egy, a rétegstílusokra és a szubkultúrákra építő zenei fesztivált, mely tisztes utódja lehet az ország északkeleti részén egy évtizede feledésbe merült Hegyalja Fesztiválnak és Azfesztnek.

A rendezvény idén újabb mérföldkőhöz érkezik programjait tekintve is, hiszen a fesztivál történetében először, hazánk egyik legmarkánsabb hatású metal zenekarát, a Subscribe-ot köszöntheti headlinereként!
Ezenfelül már biztosan velünk tart a Téveszme, a Lazarvs, az Omega Diatribe, HOLI, a Satelles, a Stubborn, a The Southern Oracle, a BIPØLARIS, a Heartlapse, a BORU, a Touch és a nemecsek.

Március 15-tel pedig teljessé válik fellépőnk listája! Óriási öröm nekünk, hogy ügyünkhöz csatlakozik a Shell Beach, a The Idoru, a Heedless Elegance, az VLKN, a Vodka for Kids, az Anchorless Bodies, a PETOFI, az As Karma Brings, az estenden, a Nagyúr, a Shapat Terror, a Berriloom and the Doom, a Hocuspony és Quixotic.

27 zenekar az ország minden szegletéből, két színpadon a fesztivál első két napján, és persze az after partyk sem hiányozhatnak, vasárnapra pedig akusztikus koncertekkel készülünk. Ezenfelül zeneipari workshopokkal, kerekasztal beszélgetésekkel és interaktív programokkal is számolhat a nagyérdemű, hogy a koncertek közti üresjáratokban is gondoskodjunk a minőségi időtöltésről. Emellett a környék túrázásra is tökéletes, a pár kilométerre elterülő Eger pedig sokszínű programkínálatot tartogat. Borkedvelőknek kifejezetten ajánlott a Szépasszonyvölgy.

Igyekszünk ápolni és kihangsúlyozni a 17. Hell Villnek otthont adó Blues Hill Park környezetének természeti értékeit is. Az idei fesztivál plakátját például a helyszín szomszédságában elterülő Dínó Park ihlette, a grafikáért pedig iszonyatosan hálásak vagyunk Tóth Erikának és Sebő Krisztiánnak.
A fesztivál terület tömegközlekedéssel és kerékpárral is könnyedén megközelíthető, a helyszínen éjszakázóknak pedig ingyenes sátrazási lehetőséget biztosítunk.

Már elérhetőek három napos bérletek a Tixa.hu-n, a napi jegyeket 2022. április 10-étől lehet majd megvásárolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3617784350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum