RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol14.

2022. április 03. - sunthatneversets

cancer_bats_2022_1.jpg

Heti dalmegosztásunkban kétismeretlenes egyenlet, black metal punkosan, súlyos modern metal, koszos riffek és egy klasszikus feldolgozás. /Fotó: Cancer Bats/

MESHUGGAH - Broken Cog

Pénteken megérkezett a friss Meshuggah-korong, az Immutable. A nyáron a Fezenen fellépő svédek új anyaga hat év szünet után 13 tizenhárom mateklecke feladatot tartalmaz. Ott az egyik, a Broken Cog, amely videót is kapott.


LAMB OF GOD - Wake Up Dead feat Dave Mustaine

Együtt muzsikált a leendő turnépartner Megadeth és Lamb Of God. Utóbbi a friss lemezen dolgozó Mustaine-művek klasszikusát, a Wake Up Deadet dolgozta fel, ebben a Megadeth főnöke Deve Mustaine teszi tiszteletét.


DEVIL MASTER - The Vigour of Evil

Friss dalt adott a nagyvilágnak a Devil Master. A black metalt punkos ízekkel vegyítő philadelphiai csapat a The Vigour of Evilt az április 29-re várható Ecstasies of Never Ending Nightról emelte ki, a lemez bakelit, CD, kazetta és digitális formátumokban lesz elérhető.


CANCER BATS - Pressure Mind

Pénteken jelent meg a kanadai Cancer Bats friss nagylemeze, a Psychic Jailbreak. Az anyagról ízelítőnek a húzós-zúzps Pressure Mind című tételt választottuk bemutatásra nektek.


ISLANDER - Skin Crawl feat. KoRn, Zao, Living Sacrifice

A BNM gondozásban jelent meg pénteken It’s Not Easy Being Human címmel az Islander új albuma. Erről a Skin Crawl című tételt tudjuk most megmutatni, melyben Brian “Head” Welch a Korn, Dan Weyandt a Za és Bruce Fithugh a Living Sacrifice tagja teszi tiszteletét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4217795655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum