RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol16.

2022. április 17. - sunthatneversets

5fdp_2022-travis-sinn-1200x800_1080x.jpg

Heti dalmegosztásunkban rocksztárok és underground vitézek, kemény és kevésbé kemény muzsikák Húsvétra. /Fotó: Five Finger Death Punch, Travis Sinn/

THE HALO EFFECT - Days Of The Lost

Már egy ideje adagolja a dalokat a The Halo Effect névre hallgató banda, amelyben az In Flames gitárosa, Niklas Engelin mellett csupa egykori In Flames muzsikus található: Jesper Strömblad gitáros, Mikael Stanne énekes (Dark Tranquillity), Daniel Svensson dobos és Peter Iwers basszusgitáros. A héten megérkezett a harmadik daluk is, mégpedig augusztus 12-én Days Of The Lost címmel érkező bemutatkozó album címadó tétele, amihez klip is társult.


FIVE FINGER DEATH PUNCH - AfterLife

AfterLife lesz a címe a Five Finger Death Punch új lemezének, melynek megjelenési időpontja még nem ismert. Ami ismert viszont, az a címadó dal, ami alább már meg is hallgatható. Az album ismét Kevin Churko producerrel készült. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a Bathory Zoli vezette banda július 5-én a Budapest SportArénában játszik. 


MACHINE HEAD - ØF KINGDØM AND CRØWN

ØF KINGDØM AND CRØWN címmel augusztus 26-án a Nuclear Blast/Imperium Recordings gondozásában jelenik majd meg a Machine Head új, sorban tizedik nagylemeze. Hogy a hír mellé legyen még mit fogyasztani, itt van róla az első single, amely a CHØKE ØN THE ASHES ØF YØUR HATE címet kapta.


PRIMITIVE MAN - Cage Intimacy

Insurmountable címmel új Ep-vel jelentkezett minden világvége zenék legvilágvégebbikebbe, a Primitive Man. Erről a Cage Intimacy címú dalt tettük ide a maga tizenegy és fél percével, ami garantáltan levisz az életről. 


MUTUALLY ASSURED DESTRUCTION - Spirit Liberation (Feat. Randy Blythe)

A Lamb Of God énekese Randy Blythe is zeret vendégszerepelni. Most éppen a richmondi Mutually Assured Destructionhoz ugrott be szerepelni egy dal erejéig. Akiknak a zenekar neve nem mond semmit, azok C.O.C./Down szerű muzsikára számítsanak,hc felütéssel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2717808667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum