RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol18.

2022. május 01. - sunthatneversets

misery_index_2022.jpg

Munkásököl vasököl, oda üt, ahova köll! Május 1-jei dalösszeállításunkba csupa nehézipari dal közül válogattunk. /Fotó: Misery Index, Ryan Phillips/

MISERY INDEX - Complete Control

Ahogy azt már korábban írtuk Complete Control címmel május 13-án jelenik meg a marylandi death/grind négyes, a Misery Index új lemeze. Új dalokat már mutattunk róla, most megérkezett a harmadik lemezelőzetes a címadó dal képében, amelybe még némi dallam is került. Az új lemez keverését Will Putney (Body Count, Every Time I Die stb.) végezte, a maszter pedig Jens Bogren (Amon Amarth, Opeth stb.) munkája.


ONI - Secrets feat. Iggy Pop & Randy Blythe

Két igazi nagyágyút dobott be a Secrets című dalába az ONI. A kanadai progmetalosok a Lamb Of God énekesét, Randy Blythe-ot és a nála is kultabb Iggy Popot kérték meg egy kis vendégszereplésre, akik voltak olyan jók, hogy a számhoz készített klipben is tiszteletüket tegyék. 


T O U C H - Disengagement

Deliverance címmel hamarosan új EP-vel jelentkezik a Touch. A budapest hardcore csapat első előzetesként a Disengagement című dalt dobta be a köztudatba. A dalban a tiszta ének Déri Ákosnak (Berriloom and the Doom) köszönhető. A közel 10 éve alakult csapat első albuma 2019-ben jött ki The Darkness Reflects címmel. 


DOWNSET - The Place To Be

Nem is olyan régen örömködtünk azon, hogy a Los Angeles-i Downset visszatér. Akkor korai demofelvételek megjelentetése volt a hír, amely októberben láthat napvilágot. Már akkor nyilatkozták, hogy új nagylemezre is készülnek, de az csak jövő év elején jelenhetne meg. Ehhez képest szinte villámcsapás a hír, hogy előbb jön az új nagylemez. Mégpedig június 10-én Maintain címmel, ráadásul itt van róla egy új dal, a The Place To Be. A Bobby Blood Ponte dobos, Phillip Gonzales basszusgitáros, OG Rey Oropeza énekes és Rogelio Lozano gitáros alkotta csapat további albumokat is tervez.  


LIONS AT THE GATE - Find My Way Feat. Tatiana Shmayluk

Bemutatta a legújabb nótáját a Lions At The Gate. Az Ill Nino kettészakadása után a névhasználatot elvesztő "fél" a Jinjer énekesnőjével, Tatiana Shmaylukkal közösen szállította le a Find My Way-t, a tétel még egy videót is kapott a debüt alkalmából. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8317819709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum