RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol19.

2022. május 08. - sunthatneversets

soulfly2022.jpgHeti dalmegosztásunkban elég pusztítóra vettük a figurát, a tömény hardcore, deathcore muzsikát csak elvétve váltják harmóniák. /Fotó: Soulfly/

SOULFLY - Superstition

Augusztus 5-én fog megjelenni a Soulfly legújabb, sorban már tizenkettedik nagylemeze, a Totem. A már Mark Rizzo nélkül rögzített csomagról első hivatalos előzetesnek a dalszöveges videóval körített Superstitiont adták át a nagyközönségnek.


SUICIDE SILENCE - Thinking In Tongues

Friss számmal vezeti fel a hamarosan kezdődő USA turnéját a Suicide Silence. A deathcore nagyágyúk új dala olyan, mintha 10 évvel ezelőtt járnánk. A nóta egyelőre különálló kislemezdalként elérhető, a címe Thinking In Tongues és mellé egy videót is (bark)ácsoltak.


STRAY FROM THE PATH - III

Szeptember 9-én új albummal jelentkezik a hardcore/punk vonalas Stray From The Path. Az Euthanasia cimű albumról már most ki is pattintottak egy dalt az urak. Szóljon a III címre keresztelt szerzemény!


DRUIDS - Hide

Aki szereti a stoner metal érzést, keleties gitárokkal, de bejön neki a korai Mastodon vagy a Baroness, az azonnal vesse rá magát a Druids új dalára, a Hide-ra. A csapat új albuma Shadow Work címmel június 3-án érkezik.


CABAL - Magno Interitus feat. Joe Bad (Fit For An Autopsy)

A dán Cabal a kor követelményei szerint modern felfogásban játssza deathcore muzsikáját. Új dalukba a Fit For An Autopsy hörgőgépe Joe Badolato is besegít. Az eredmény: pusztító.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9517824969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum