RockStation

Eljátszotta a teljes Danzig II lemezt Glenn Danzig, várhatóan nem lesz több turnéja az Evil Elvisnek

2022. május 10. - theshattered

danzig_2017.jpgAz alkalmi fellépésektől nem zárkózik el, de úgy néz ki, nem lesz több turnéja Glenn Danzignak. A rocklegenda, akinek a teljes Danzig II-t felelevenítő koncertjének rajongói felvétele az alábbiakban található meg, a friss dalok kiadását sem fogja igazán erőltetni. Persze ilyen-olyan formában azokat is elérhetővé teszi majd, ha lesznek, de most úgy néz ki, ez már nem prioritás számára.

Glenn Danzig: "Nem hiszem, hogy valaha még turnézásra adom a fejem. Adok néhány koncertet itt-ott. Talán még egyszeri fellépéseket is vállalok. De nem tudom elképzelni, hogy valamikor még turnébuszra fogok szállni. Igen. Szerintem ennek vége.

Néha-néha még írok dalokat. Mostanában inkább filmzenei cuccokon dolgozok. Nem tudom, lesz-e még nagylemezem valaha. Talán felveszek egy EP-t, vagy felveszek néhány számot és feltöltöm őket az Internetre. Meglátjuk még. Lehet azért mondom ezt, mert most ezt így látom, aztán egy hónap múlva már a stúdióban leszek. Attól függ. Kell, hogy érdekeljen a munka, hogy neki tudjak állni. És jelenleg nem igazán izgat a dolog.

Már olyan régóta csinálom, annyi dalt megírtam már - izgatottá válni és leszállítani valami újat és lazát már jóval több időbe telik. A másik, hogy az emberek jobbról-balról lopják a zenét. Senki sem vesz igazán zenei termékeket. Még mindig stúdióba járok felvenni a dolgaimat, nem valami kölyök vagyok, aki a nappalijában rögzíti a lemezét."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1317827513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum