RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol20.

2022. május 15. - sunthatneversets

cave-in-2022_1.jpeg

Heti dalmegosztásunkban nagy visszatérő, bestiális zenekarok, metal tradicionális mongol hangszereken és lebegő harmóniák. /Fotó: Cave In, David Robinson/

LORNA SHORE - Sun//Eater

Kiadta a legújabb dalát a Lorna Shore. A tavalyi EP-jükkel minden eddiginél nagyobbat robbantott deathcore csapat egyelőre különálló kislemezként pakolta ki a számot, melyhez természetesen egy klip is érkezett. Íme a Sun//Eater!


THE HU - This Is Mongol

A mongol The HU igazi unikum a rockszénában, hiszen a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával adják elő. Első lemezük már három éve jelent meg és az azóta elég szépen meghízott rajongótábor bizony várta a folytatást, amely hamarosan érkezik is, első előzetesként pedig itt a This Is Mongol című dal.


BEHEMOTH - Ov My Herculean Exile

Hetek óta téma az új Behemoth-lemez megjelenése. Új dalt a banda már játszik élőben az USA-ban zajló turnéján. Nos, az Ov My Herculean Exile címet viselő tétel most megjelent hivatalosan is, sőt videó is érkezett hozzá.. Az Opvs Contra Natvram címet viselő nagylemez szeptember közepén érkezik. 


CAVE IN - Reckoning

2019 után új albummal jelentkezik a Cave In. A Relapse Record-hoz szerződött csapat új albuma május 20-án érkezik Heavy Pendulum címmel. A zenekar ráadásul négyes felállásúra hízott, Stephen Brodsky énekes/gitáros, Adam McGrath gitáros, John-Robert Conners dobos mellé csatlakozott Nate Newton a Converge tagja is, aki a basszusgitár kezelése mellett a hangját is kiereszti. Most megérkezett az albumhoz egy új - ha jól számoljuk már a negyedik - előzetes, a Reckoning.


MY CHEMICAL ROMANCE - The Foundations Of Decay

Nyolc éve, a 2014-es Fake Your Death dal óta nem adott ki új zenét a My Chemical Romance. A dalcsend eddig tartott, és most itt az új daluk, a The Foundations Of Decay. Ha valaki nem tudná, annak mondjuk, hogy a csapat 2022. június 7-én a Budapest Parkban játszik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4417830649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum