RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol22.

2022. május 29. - sunthatneversets

frayle_band_2022.jpg

Heti dalmegosztásunkban furcsa doom, zajmetal, trve heavy metal, zsigeri brutalizálás és egy elektrósabb szólóanyag. /Fotó: Frayle/

FRAYLE - Treacle and Revenge

Skin & Sorrow  címmel július 7-én érkezik az atmoszférikus doomban utazó Frayle új albuma. A zenekar most újabb előzetessel jelentkezett Treacle and Revenge címmel, melyhez forgott a kamera is.


WILL HAVEN - Wings of Mariposa

Rég hallottunk már a zajmetal Will Havanről, de most fogunk, ugyanis új dallal jelentkezett a sacrametoi csapat. Sőt mi több, a Wings of Mariposa című dalra videó is érkezett.


BILLY HOWERDEL - Selfish Heart

14 éve már hogy az A Perfect Circle zenei agya Billy Howerdel szólóanyaggal jelentkezett. Június 10-én azonban megjelenik What Normal Was című lemeze, melyről megérkezett a következő előzetes is Selfish Heart címmel.


BLIND GUARDIAN - Blood Of The Elves

Úgy néz ki biztosan szeptember 2-án jelenik majd meg a Blind Guardian következő nagylemeze, a The God Machine. A csapat a nagybetűs dátum bemondása mellé egy friss tételt is adott a nagyvilágnak, a Blood Of The Elves rögtön klippel együtt mutatkozott be.


DECAPITATED - Iconoclast feat Robb Flynn

Péntektől szabad préda a friss Decapitated-anyag, a Cancer Culture. A november 12-én a Despised Iconnal Budapestre látogató lengyel technikás death metal csapat a "lemezmegjelenős" kislemeznek azt az Iconoclastot szemelte ki, melyben nem kisebb név vendégszerepel, mint Robb Flynn, a Machine Head vezetője. Nyakakat előre bemelegíteni!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr717841713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum