RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol23.

2022. június 05. - sunthatneversets

amon_amarth_promo_2022.jpg

Heti dalmegosztásunkban viking metal, szimfo-power, melodikus death metal, valamint szigorú zenék Svájcból és Angliából./Fotó: Amon Amarth/

AMON AMARTH - Get In The Ring

The Great Heathen Army címmel a Metal Blade gondozásában augusztus 5-én jelenik meg az Amon Amarth új stúdióalbuma. A dalhoz egy videó is érkezett, melyet fentebb csekkolhattok. A csapat ősszel a Machine Head társaságában Budapesten is bemutatja majd az új albumot.


STRATOVARIUS - Survive

Hét év után az earMusic gondozásában jelenik meg a finn Stratovarius új albuma. A lemez Survive címmel érkezik szeptember 23-án és fentebb a címadó dalt már meg is tudjuk mutatni.


ITHACA - Camera Eets First

They Fear Us címmel jelent meg a meglehetősen szigorú muzsikában utazó női frontemberes Ithaca új albuma. A megjelenéshez egy új videót is időzítettek amely a Camera Eats First című dalhoz készült el.


THE HALO EFFECT - The Needless End

A The Halo Effectben csupa, az In Flames-hez valahogy kötődő muzsikus zenél. Niklas Engelin mellett Jesper Strömblad gitáros, Mikael Stanne énekes (Dark Tranquillity), Daniel Svensson dobos és Peter Iwers basszusgitáros alkotja a bandát és most már a negyedik előzetes is megérkezett az augusztus 12-én Days Of The Lost címmel érkező debütáló albumról. 


ELUVEITIE - Aidius

Komorabb, nyersebb vonalra terelte a dolgokat az Eluveitie, legalábbis a friss dalában, az Aidusban. A svájci folk metal csapat egyelőre különálló kislemezdalként hozta le a nótát, nagylemezről nincs még hír. Külön jó hír, hogy december 12-én élőben is látható lesz a csapat Budapesten, ekkor az Amorphisszal közösen, dupla headlinerként érkeznek majd kis hazánkba.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr117847387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum