RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol24.

2022. június 12. - sunthatneversets

lamb-of-god2022travis-shinncrop.jpg

Heti dalmegosztásunkban a fal adja a másikat. Lesz itt mélyrehangolt riffáradat, nagy adag gyomros és bombasztikus refrén. /Fotó: Travis Shinn/

KREATOR - Become Immortal

Végre-valahára megjelent a Kreator öt év kihagyás után kiadott albuma, a Hate Über Alles. A természetesen teljes egészében elérhető anyaghoz egy új videó is készült, ezt a Become Immortalra rakták össze.


LAMB OF GOD - Nevermore

Ahogy azt hét elején már megírtuk október 7-én az Epic Records gondozásában érkezik a Randy Blythe vezette Lamb Of God új albuma, amely a 2020-as self-titled albumot követi majd a sorban. Az album címe Omens lesz, erről pedig az első single-t, Nevermore címmel e hét péntekre ígérték az urak. Ígéret meg ugye szép szó ... További jó hír, hogy a a zenekar augusztus 10-én, a Kreator, a Cattle Decapitation, a Blood Incantation és a Vended társaságában a Barba Negrában játszik.


PARKWAY DRIVE - Glitch

A múlt héten már sejteni lehetett, hogy valami készül az ausztrál Parkway Drive háza táján, ma pedig befutott a zenekar új single-je, a Glitch. Akik már az utóbbi lemezeken is nehezen viselték a metalcore ikonok zenei modernizálódását (mondjuk nekünk kifejezetten bejött), azok félve kattintsanak, mert az új dal kifejezetten nu metalos elemeket tartalmaz. A zenekar célja egy sötét, nehéz és idegesítő utazás létrehozása volt, miközben egy olyan dallam uralja a dalt, amely befurakodik az elmédbe. Hát ez, ahogy hallgatjuk sikerült. 


OV SULFUR - Wide Open

Folytatja a pofonosztást a black-deathcore vonalas Ov Sulfur. A büntibrigád a Wide Opennel ünnepli, hogy leszerződött a Century Mediával, a mondhatni bemutatkozó tétel fentebb várja a bátrakat. 


TELEKINETIC YETI - Primordial

Kiadta a legújabb dalát a két tagból álló iowai Telekinetic Yeti. A psztichedelikus és stoner ízeket vegyítő Primordial egy konkrét négy és fél perces trip mélyrehangolt gitárokkal, a két nevezett irány kedvelői véletlen se kerüljék el!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8517853435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum