RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol25.

2022. június 19. - sunthatneversets

behemoth_2022_2.jpg

Heti dalmegosztásunkban húzós déli rock, melodeath feltámadás (?), post metal, fekete lengyel fém és részben magyar szupergrupp. /Fotó: Behemoth/

CLUTCH - We Strive For Excellence

megint derült égből villámcsapásként szállította le az új dalát a Clutch. A kvartett a We Strive For Excellence-t jó eséllyel már a következő nagylemez felvezetéseként dobta be a nagyközönségnek, viszont a leendő korong részleteit egyelőre még nem hozták le. Viszont itt van egy szokásosan tök fasza dal! 


IN FLAMES - State Of Slow Decay

Némileg váratlanul kellett írnunk róla, hogy koncerten új dalt játszik a melodeath alfája, az In Flames, de mire ezt leírtuk hivatalosan is kijött az új single, a State Of Slow Decay. A dal egy videóval is meg lett erősítve. Új lemezről egyelőre nincs hír, de ami késik nem múlik.


VENTED - Requiem For Myself

Élesebb szeműek már olvashattak nálunk a Sean Zatorsky (Sinsaenum, Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver, Bleed The Sky), Gergo Hajer (Omega Diatribe), és Simon C. Bondar (Sexual Education, White Tiger) összetételű, akár nemzetközi szupergruppnak is tekinthető Ventedről. A csapat bemutatkozó albuma Cruelty And Corruption címmel még ebben az évben kijön. Erről most megjelent az első dal Requiem For Myself címmel, egy szöveges videóval kísérve. 


RUSSIAN CIRCLES - Conduit

Egészen pontosan augusztus 19-én jelenik meg a Gnosis, ami a trió nyolcadik stúdióalbuma lesz. A három éve megjelent Blood Year nagyon sok embert állított a zenekar mellé, kíváncsian várjuk, hogy most mit fognak produkálni nekünk a srácok. De, hogy ne csak dumáljunk, egy új dalt már hallhattok is a lemezről. Itt a Conduit!


BEHEMOTH - Off To War!

Opvs Contra Natvram címmel szeptember 16-án érkezik a Nergal vezette Behemoth új albuma, melyről Ov My Herculean Exile címmel pár hete az első előzetest bemutattuk már. Most megérkezett a második dal is Off To War! címmel, melyhez Påhl Sundström és Erik Sundström rendezésében.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7817860551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum