RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol27.

2022. július 03. - sunthatneversets

bloodbath_2022_2.jpgHeti dalmegosztásunkban zombihorror death metallal, furcsa post-HC, északi power metal és két cefet nagy gyomros. /Fotó: Bloodbath/

BLOODBATH - Zombie Inferno

Új lemezzel jelentkezik a Bloodbath, melynek címe Survival of the Sickest lesz és szeptember 9-én érkezik majd. A lemezen olyan vendégek teszik tiszteletüket, mint Barney Greenway, a Napalm Death frontember, Luc Lermay a Gorguts-ból és March Grewe a Morgoth-ból. Van már új dal is, igaz zombihorrorral, a címe Zombie Inferno. Csudálatos!


BRUTUS - Dust

Két év szünet után jelentkezett friss dallal a Brutus. A belga post-hardcore trió a Dust című szerzeménnyel törte meg a csendet, az előd a szintén különálló kislemezdalként kiadott Sand volt. A zenekar egyik érdekessége - ha nem ismernétek őket - hogy olyan nevek emelik ki őket kedvenceikként, mint Lars Ulrich (Metallica), vagy Ben Koller (Converge). Rossz már nem lehet, ugye? 


BECOMING THE ARCHETYPE - The Lost Colony

2011-ben az énekes, Jason Wisdom és Brent Duckett távozása után bizonytalan idejű szünetre vonult a Becoming The Archetype legénysége. Most, hogy Wisdom visszatért, megtörni látszik a csend, de még mennyire, hogy megtörik és hogyan! Augusztus 26-án érkezik majd meg a friss album, a Children of the Great Extinction, addig pedig itt az első előzetes, a klippel kísért The Lost Colony


OCEANS ATE ALASKA - New Dawn

Igazi balhorgot visz be új dalával az angol metalcsapat, az Oceans Ate Alaska. Mocsok 1 perc 49 másodperc ez, na! Tiszta nihil.


STRATOVARIUS - World On Fire

Ahogy arról korábban írtunk, szeptember 23-án az earMUSIC gondozásában érkezik hét év után a Stratovarius új nagylemeze. A lemez a Survive címet kapta és a címadó dalt már mutattuk róla, most befutott a második szerzemény, a World On Fire is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3417873631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum