RockStation

Jön a The Cult új albuma, itt az első dal

2022. július 07. - sunthatneversets

the_cult_2022.PNGEgy ideje már rebesgetik, hogy új album jön a legendás The Culttól, hiszen legutóbbi lemezük a Hidden City még 2016-ban jelent meg. Az elmúlt napokban a csapat közösségi médiájában közzétett posztok alapján már lehetett sejteni, hogy hamarosan tényleg érkezik valami. Nos ez a valami ma egy Give Me Mercy című dalban öltött formát. A dal az október 7-én a Black Hill Records gondozásában érkező 11. stúdióalbumon kap majd helyet, amely Under The Midnight Sun címmel jelenik meg.

A lemez producere Tom Dalgety (Pixies, Ghost, Royal Blood) volt.

Ian Astbury énekes: „Teljesen beleszerettem ebbe a zenébe, amit Billy írt, és tökéletesen illeszkedett a gondolataimhoz. Új nyelvre van szükségünk, mert a szavak nem tudják kifejezni merre tartunk. Kényszerített ez a látomás, ez az anomália, ez az emlék, az éjféli nap alatt. Tom segített új zenei formát és frekvenciát hozni a folyamatokba.”

Billy Duffy gitáros: "A „Give Me Mercy” az új klasszikus Cult. Minden ismertetőjele megvan… friss, mégis ismerős”

utms-artwork-3000x3000_edited.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9517877179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum