RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol28.

2022. július 10. - sunthatneversets

normajean2022.pngHeti dalmegosztásunkban visszatérő hardrock ikonok, változó metalcore, nagyot változó deathcore, tech-death, és hardcore pofon. /Fotó: Norma Jean/

THE CULT - Give Me Mercy

Egy ideje már rebesgetik, hogy új album jön a legendás The Culttól, hiszen legutóbbi lemezük a Hidden City még 2016-ban jelent meg. Az elmúlt napokban a csapat közösségi médiájában közzétett posztok alapján már lehetett sejteni, hogy hamarosan tényleg érkezik valami. Nos, ez a valami ma, egy Give Me Mercy című dalban öltött formát. A dal az október 7-én a Black Hill Records gondozásában érkező 11. stúdióalbumon kap majd helyet, amely Under The Midnight Sun címmel jelenik meg.


REVOCATION - Diabolical Majesty

Szeptember 9-re lőtte be a következő nagylemezének, a Netherheavennek a megjelenését a Revocation. A csomagról az első kiszivárogtatott kislemezdal a Diabolical Majesty lett, ehhez David Brodsky rendezett egy videót. A nagylemezen - ha maga a megjelenés ténye nem lenne elég érdekes - a nemrég elhunyt Trevor Strnad (The Black Dahlia Murder) és a Cannibal Corpse most már szólóban is nyomuló nyaka / hangja, Corpsegrinder vendégeskedik majd.


BRING ME THE HORIZON - sTraNgeRs

A Post Human sorozatuk következő kislemezeként megjelent a Bring Me The Horizon új dala, a sTraNgeRs (nem, nem hagytuk bekapcsolva a caps lockot). A dal beleillik abba vonulatba, amely az egykori deathcore ikonok totális elpoposodását hozza el. 


NORMA JEAN - Spearmint Revolt

Már a második előzetes jött ki a Norma Jean augusztus 12-én érkező lemezéről. Az eddigiek alapján a Deathrattle Sing For Me minden lesz csak gyenge nem, mondjuk ez talán tőlük el is várható. Itt a Spearmint Revolt! 


END IT - The Comeback

Amerikában az utóbbi egy-két évben igazi hardcore revival zajlik. Köztük olyna bandákkal, mint a baltimore-i End It. A csapat most adja ki Unpleasant Living című EP-jét, melynek The Comeback című dala a műfaj legszebb pillanatait juttatja eszünkbe. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr417877613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum