RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol29.

2022. július 17. - sunthatneversets

stick-to-your-guns-2022-1.jpegHeti dalmegosztásunkban nagy sallerek, döngölő gitárok, egy kis stadionrock, mainstream és underground. /Fotó: Stick To Your Guns/

ARCH ENEMY - In The Eye Of The Storm

Bemutatta a legújabb lemezelőzetes dalát, az In The Eye Of The Stormot az Arch Enemy. A kvintett augusztus 12-én adja majd ki a Deceivers című korongot, amit majd a Behemoth, a Carcass és az Unto Others társaságában Budapesten is bemutatnak majd.


DISTURBED - Hey You

Hosszabb ideje beszédtéma - itt nálunk is -, hogy új lemezzel jelentkezik a Disturbed. A David Draiman nevével fémjelzett amerikai banda ma megjelentette első új dalát az albumról. A Hey You címet kapott tétel egy videóval is gazdagodott, melyet alább csekkolhattok.


STICK TO YOUR GUNS - Hush

Szűk három percnyi pofonnal szolgál a rajongóknak a Stick To Your Guns. A hardcore-ízekkel megszórt Hush és annak videója fentebb csekkolható le, viszont előtte mindenképpen melegítsétek be a nyakatokat! A dalt és a korábban kiadott Weapont tartalmazó nagylemez, a Spectre júliusban jelenik majd meg. 


ARCHITECTS - Tear Gas

The Classic Symptoms of a Broken Spirit címen érkezik az Architects következő nagylemeze, a tavaly megjelent For Those That Wish To Exist utódja. Az október 21-re belőtt lemezről másodikként a Tear Gas mutatkozott be, az első bemutatott tétel a When We Were Young volt. 


ORTHODOX - Cave In

Augusztus 19-én érkezik a nasville-i Orthodox új album a Century Mediánál Learning To Dissolve címmel. A metalcore és nu metal témákkal bátran operáló csapat most új dal tett közzé a közelgő albumról. Ez itt a Cave In, amely nyomokban egy kis Slipknotot is tartalmaz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2717883941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum