RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol31.

2022. július 31. - sunthatneversets

off_2022.jpg

Csúnya zenék fészkelték magukat a heti lejátszóba. Lesz itt black metal, extreme metal, brutal deathcore és hardore-punk is.  /Fotó: OFF! - Jeff Forney/

LAMB OF GOD - Omens

Október 7-én az Epic Records gondozásában érkezik a Randy Blythe vezette Lamb Of God új albuma, amely a 2020-as self-titled albumot követi majd a sorban. Az album címe Omens lesz, erről pedig az első single-t, Nevermore címmel már korábban megmutatták az Urak. Most befutott a második új dal, ami a lemez címadója is egyben. Ehhez is kaptunk videót.


GOATWHORE - Born Of Satan's Flesh

Öt év után tér vissza új lemezével a New Orleans-i Goatwhore. Az Angels Hung From The Arches Of Heaven címet kapott nagylemez október 7-én lát napvilágot és az első single, a Born Of Satan's Flesh már kint is van róla.


OFF! - War Above Los Angeles

Nyolc év szünet után Free LSD címmel érkezik a legendás hardcore/punk zenekar az OFF! új nagylemeze. A szeptember 30-án megjelenő anyagról már itt is van a War Above Los Angeles című dal.  


BEHEMOTH- The Deathless Sun

Opvs Contra Natvram címmel szeptember 16-án érkezik a Nergal vezette Behemoth új albuma, melyről korábban Ov My Herculean Exile és Off To War! címmel korábban már mutattunk két új dalt, videóstól. Most megérkezett a harmadik előzetes is, melynek címe The Deathless Sun és fentebb le is csekkolható.


LORNA SHORE - Cursed To Die

Üt, karcol, pusztít, hengerel a Lorna Shore az újonnan kiadott tételében, a Cursed To Die-ban. A megszokott módon gyilok nóta a csapat következő albumán, a Pain Remains-en jelenik majd meg, ez október 14-re várható. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5617893881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum