RockStation

Tre Lunatic - Megjelent az EP címadó dala

2022. augusztus 10. - sunthatneversets

tre_lunatic.jpgVideoklip kíséretében jelent meg a Tre Lunatic negyedik single-je. Emellett a zenekar bejelentette, hogy a Backstabber, a szeptemberben megjelenő kislemezük címadó dala is egyben.

A budapesti Tre Lunatic 2021-ben alakult, tagjai Tarcsai Ádám (dob), Bikali Sándor (gitár) és Mátyás Gábor (ének). A zenekar, stílusát tekintve alapvetően metál és rock zenét játszik, különféle elektronikus zenei elemeket is használva. Az eddig megjelent dalok alapján megfigyelhető, hogy a srácok nagyon szeretnek merész és szélsőséges zenei kísérletezésekbe belemenni, ami a Backstabber-nél is kifejezetten érezhető.

Az új dalnál és a kislemeznél nagyon aktuális témát feszeget a zenekar, ez pedig a mai emberek lelki világa.
“Manapság sokakban ott lapul a szorongás és a pánik valamilyen formája. Számos olyan ember van, akár a közvetlen környezetünkben is, akiről nem is tudjuk, hogy ilyen problémákkal küzd nap mint nap. Ez valószínűleg számtalan tényezőnek köszönhető. Persze fel lehet tenni a kérdést, hogy miért nem próbálunk inkább olyan pozitív hangvételű dolgokat közölni, amivel elnyomjuk a valóságot, de valakinek ezt és ilyen formában is el kell mondani, hiszen talán ez az egyik legnagyobb kiváltó oka a mai szorongó társadalmunknak, hogy sokszor még magunkkal sem vagyunk igazán őszinték. A lemez mondanivalójával biztosan sokan tudnak majd azonosulni. Mint hallható, a dalaink angol nyelven jelennek meg. Viszont Gábornak Magyar nyelven is jöttek ötletek, ami miatt a lemezen szerepelni fog olyan dal is, ami drága és kifejező anyanyelvünkön lesz majd hallható. “ - Tre Lunatic

További videók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8417904835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum